قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی

خودکفایی در قطعات مورد نیاز صنعت خودرو

خودکفایی در قطعات مورد نیاز صنعت خودرو وزیر صمت از داخلی سازی قطعات مورد نیاز صنعت خودرو به عنوان مهمترین اقدام انجام شده در این صنعت در خلال سالیان پس از وضع تحریم نام برد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۱ - ۲۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 11
کد خبر: ۳۰۴۶۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ هجده ماه از زمان خروج ایالات متحده آمریکا از برجام میگذرد، رخدادی که منجر به خروج تدریجی شرکت های خودروسازی از ایران شد. امری که موقتا به چالشی بزرگ برای صنعت خودروسازی ایران تبدیل شد.

 

با این حال و با گذشت زمان و اتخاذ تصمیماتی مبتنی بر تکیه بر تولیدات داخل، زمینه برای آغاز رونقی جدید در صنعت خودرو فراهم آمد. رضا رحمانی وزیر صمت در جلسه کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در این باره گفت: افزایش تنوع و تیراژ تولید، اصلاح ساختار و داخلی سازی قطعات مورد نیاز، محورهایی هستند که در این صنعت با جدیت پیگیری می شوند.

 

وی ادامه داد: خوشبختانه در هر یک از این محورهای کاری نتایج خوبی به دست آمده و شاهد سیر صعودی در روند تولیدات شرکت های بزرگ خودروسازی کشور در ماه های اخیر هستیم.

 

رحمانی با اشاره به وجود بیش از ۲۰۰ هزار دستگاه خودرو در کف پارکینگ ۲ خودرو ساز بزرگ کشور در ماه‌های پایانی سال گذشته، اضافه کرد: آمارهای ارائه شده از سوی این دو شرکت نشان می‌دهد هم اکنون این تعداد به کمتر از ۲۰ هزار دستگاه رسیده است.

 

وی افزود برای رونق گرفتن صنعت خودرو به عنوان یک صنعت پیشرو در کشور راهی جز افزایش تولید نداریم.

 

تاثیر ویژه برنامه ساخت تولید در صنعت خودرو

 

وزیر صمت تصریح کرد: مهمترین اقدام انجام شده در صنعت خودرو کشور توجه به ساخت داخل قطعات مورد نیاز و وارداتی این صنعت بوده است که خوشبختانه امسال از برنامه‌های پیش‌بینی شده در این راستا جلوتر نیز هستیم.

 

رحمانی اعلام کرد: از محل ساخت داخل و قراردادهای منعقده با شرکت ها، فقط با ساخت ۳ قطعه مهم، بیش از ۲۰ هزار خودرو از کف پارکینگ ها ترخیص و تحویل مشتریان شده است.

 

وی تاکید کرد: در این مدت هیچ خودرویی با کسری و نقصان قطعه تحویل مشتری نشده است.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در داخلی سازی قطعات خودرو ، قطعات پرتیراژ و مهم در اولویت تولید هستند و قطعاً با تکمیل نیاز این صنعت از محل تولیدات داخلی، واردات این موارد را به طور کامل ممنوع خواهیم کرد.

 

تامین نقدینگی اولویت نخست صنعت خودرو

 

رحمانی خاطرنشان کرد: امروز مهمترین دغدغه موجود در صنعت خودرو کشور تامین مالی و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز این صنعت است.

 

وی با اشاره به جلسه خود با مدیران عامل بانک‌ها و تاکیدات صورت گرفته برای تامین مالی به هنگام صنایع پیشرو کشور از جمله صنعت خودرو، تصریح کرد: علاوه بر ظرفیت‌های بازار پول برای تامین نقدینگی مورد نیاز صنعت، هم اکنون یک گروه کاملا کارشناسی در وزارتخانه ماموریت دارند تا روش‌های نوین تامین مالی را شناسایی و فعال کنند.

 

وزیر صمت افزود: در سال رونق تولید نیازمند هم افزایی و همکاری همه بخش ها و عوامل مرتبط هستیم تا بتوانیم دغدغه های موجود در صنعت خودرو را به حداقل ممکن برسانیم.

 

رحمانی با اشاره به اهمیت تامین منابع مالی در تکمیل ظرفیت خالی بخش های مختلف صنعتی کشور و همچنین ایجاد فرصتهایی برای خودکفایی در برخی اقلام کالایی خاص، خاطر نشان کرد: در چارچوب یک برنامه جامع از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، اولویت‌های استراتژیک توسعه صنعتی کشور و نیازهای موجود برای تامین نقدینگی در این بخش ها احصاء و به بانک‌ها ارائه شده است.

 

روند افزایشی تولیدات صنعتی در ۸ ماهه سالجاری

 

وی گفت: تحریم‌ها یک جنگ تمام عیار اقتصادی را به کشور ما تحمیل کرده است با این حال با تمهیدات اتخاذ شده و پیگیری های موجود، خوشبختانه در ۸ ماهه سالجاری بیش از دو سوم تولیدات صنعتی کشور افزایشی بوده اند.

 

بسیاری از تهدیدات تحریم ها را به فرصت تبدیل کردیم

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: در بسیاری از بخش ها تهدیدات ناشی از تحریم ها را تبدیل به فرصت کردیم و مسلماً آثار و برکات آن در ماه‌های آینده بیش از پیش عیان خواهد شد.

 

‌کنترل جو روانی بازار و برخورد با برخی سوءاستفاده ها

 

رحمانی با اشاره به اقدامات انجام شده برای کنترل روانی بازار بعد از اجرای طرح اصلاح قیمت بنزین گفت: همزمان با آغاز این طرح همه تاثیرات ممکن در شرایط بازار مورد توجه قرار گرفته و با اولویت کنترل جنبه روانی موضوع، برخورد جدی با برخی سوءاستفاده ها در دستور کار بوده است.

 

وی افزود: روند کنترلی بازار تداوم دارد و سعی می کنیم آرامش بازار حفظ شود.

 

توجه ویژه به شفاف سازی فرآیندها و بهبود فضای کسب و کار

 

رحمانی در خصوص اقدامات انجام گرفته از سوی وزارتخانه صمت برای بهبود فضای کسب و کار گفت : شفاف سازی فرآیند ها، حذف، کاهش و ادغام تعداد کثیری از مجوزها به عنوان یک ماموریت ویژه و در چارچوب یکی از محورهای هفتگانه فعالیت وزارتخانه در سال جاری مورد توجه بوده و سعی شده است با بهره برداری از سامانه جامع تجارت، سامانه جامع انبارها، سامانه یکپارچه مجوزهای تجاری، سامانه ضوابط و مقررات تجاری، سامانه اعتبارسنجی و رتبه بندی روند ارائه خدمات را کاملا شفاف کنیم و در مجموع بروز هرگونه فساد در ارائه خدمات را به حداقل ممکن برسانیم.

 

وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: بر اساس ارزیابی های انجام گرفته در سال گذشته عملکرد وزارت صمت در بهبود فضای کسب و کار و اصلاح فرآیندها حائز رتبه برتر و بالاتر از میانگین سایر دستگاهها بوده است.

 

رحمانی تاکید کرد: اقدامات اساسی انجام شده همواره در حال تکمیل است و ضمن تداوم اقدامات مرتبط سعی کردیم با نظارت مستمر در این حوزه به عنوان یک دستگاه پیشرو اقدام نماییم.

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار