سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد

موج ۸۹ علیه اهدافی در ایلات، تل آویو، بنی براک و تجمعات اسرائیلی‌ها

موج ۸۹ علیه اهدافی در ایلات، تل آویو، بنی براک و تجمعات اسرائیلی‌ها  سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از اجرای موج 89 عملیات وعده صادق 4 خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۴ - ۱۲ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 01
کد خبر: ۳۰۴۹۱۲

به گزارش راهبردمعاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد عملیات‌های هماهنگ، هم افزا و تفکیک محور نیروهای مسلح ج.ا ایران و جبهه های مقاومت در «موج هشتاد و نهم» عملیات وعده صادق 4 با رمز «یا موسی کلیم الله» با شلیک بیش از 100 موشک سنگین و پهپاد تهاجمی و 200 راکت در شعاع چند ده هزار کیلومتری کل منطقه غرب آسیا و شمال تا جنوب سرزمین‌های اشغالی علیه اهداف آمریکایی و صهیونیستی اجرا شد. 

این عملیات های ترکیبی که با تقدیم به ارواح طیبه شهدای مقاومت اسلامی یمن اجرا شدند، نقاطی را در ایلات، تل آویو، بنی براک، علیه اهداف نظامی و تجمعات نیروهای تروریستی رژیم صهیونیستی به اجرا درآمد که بنابه گزارش منابع محلی تلفات سنگینی به صهیونی وارد آمده است.

در ادامه مخفیگاه نیروهای ارتش تروریستی امریکا در بحرین که شامل 80نفر می شد مورد اصابت دقیق و نقطه ای قرار گرفت و گروه بالگردی ارتش تروریستی امریکا نیز در پایگاه العدیری مورد هجوم موشکهای بالستیک قرار گرفت و در نتیجه این حمله یک بالگرد از بین رفته و به دیگر بالگردها نیز صدمات جدی وارد شده است.

ایجاد ید واحد امت اسلامی در سایه یکپارچگی جبهه‌ها و هماهنگی بین آنها در برابر دشمنان ظالم جهان اسلام و انسجام حیرت‌انگیز ملت ایران، بزرگترین دستاوردهای این جنگ تحمیلی برای جهان اسلام و ج.ا ایران است.

زندگی سخت و پرفشار در سرزمین‌های اشغالی در آستانه عید یهودیان، تعلیق خدمات درمانی و غذایی در آمریکا، فرار سربازان آمریکایی از منطقه و تورم فزاینده در جهان نیز بخشی از دستاوردهای جنگ افروزان متوهم می باشد.

این موج به فضل الهی با شدت و قدرت تمام ادامه دارد و اخبار تکمیلی به اطلاع امت اسلامی رسانده خواهد شد./تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار