روایت داماد رهبر شهید از دختربچه شهیدش؛ این بچه به آقا نشاط می‌بخشید/ آقا می‌گفتند خدا این بچه را برای من فرستاده است/ امیدوارم در برزخ با هم باشند هشدار جدی قرارگاه خاتم‌الانبیا به آمریکا و کشور‌های منطقه؛ اجازه دخالت در مدیریت تنگه هرمز را نمی‌دهیم / همکاری با آمریکا به منزله جنگ علیه ایران است ۵ نقطه در خوزستان مورد تهاجم پرتابه‌های دشمن آمریکایی قرار گرفت ۴ نقطه در امیدیه و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن قرار گرفت وقوع انفجار در خارج از محدوده شهر خنداب اصابت پرتابه‌های آمریکایی به ۲ نقطه در اطراف اهواز گزارش‌های اولیه از شنیده‌شدن صدا‌های انفجار در برخی نقاط استان بوشهر ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر صحت ندارد جزئیات شرایط خروج مشمولان از کشور در ایام اربعین شهادت یکی از مدیران مخابرات هرمزگان در حمله آمریکا به جزایر جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس

سپاه به وعده‌اش عمل کرد:‌ حمله موشکی به شرکت آمازون در بحرین

سپاه به وعده‌اش عمل کرد:‌ حمله موشکی به شرکت آمازون در بحرین  هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی در ادامه موج 90 هدف قرارگرفتند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 02
کد خبر: ۳۰۴۹۵۹

به گزارش راهبردمعاصر، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه ای به شرح زیر تصریح کرد:

فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ

‌دشمن آمریکایی - صهیونی که در جبهه جنگ شکس خورده است، نه ناوهای جنگی‌اش جرئت دارند از هزار کیلومتری تنگه هرمز نزدیک تر بیایند و نه شهامت آنرا دارند که وعده های مکرر حمله زمینی را عملی کنند.

‌برای فرار از مخمصه شکست رذیلانه به ترور روی آورده و با حمله به خانه مسئولان و حتی افراد عادی خانواده ها را هدف قرار می‌دهند.

‌دیروز هشدار دادیم که در صورت تکرار ترورها شرکت های جاسوسی فناوری اطلاعات، و هوش مصنوعی آمریکایی که عامل اصلی ردیابی و هدایت عملیات ترور هستند هدف قرار خواهند گرفت؛ اما ظاهرا گوش های حکام متوهم کاخ سفید سنگین است و این هشدار را نشنیده‌اند، ماهم به وعده صادق خود عمل کردیم و در مقابل ترورهای روز گذشته در ادامه موج 90 عملیات وعده صادق 4 با رمز مبارک " یامن هو شدیدالعقاب" و تقدیم به عوامل شهرداری و امدادی که جهادی در صحنه حاضرند علاوه بر عملیات تنبیهی علیه هفت پایگاهِ هوایی نیروهای هوایی تروریست آمریکا و رژیم صهیونیستی که شبی کابوس وار برای تروریست‌های آمریکایی نامیده شد، در اولین اقدام علیه شرکت های فناوری جاسوسی و تروریست مرکز رایانه ابر شرکت آمازون در بحرین مورد حمله قرار گرفت و تخریب شد. و طبق بیانیه خود این شرکت، در حال خروج از منطقه هستند.

‌این پاسخ اولین اخطار عملی به دشمن است که هشدارها را نادیده گرفته و در صورت ادامه ترورها شرکت های بعدی که قبلا اعلام کرده ایم را خیلی شدیدتر مورد تنبیه قرار خواهیم داد و مسئولیت نابودی کامل این شرکت ها در منطقه با شخص رئیس جمهور آمریکاست.

‌به فضل الهی این موج ادامه دارد تا عیدی خوب برای صهیونیستهای تروریست و سفاک رقم بزند و نوازشی خوب به بازار سهام و نفت بدهد

‌و ماالنصر الا من عندالله العزیز الحکیم/تسنیم

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار