العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران
«راهبرد معاصر» گزارش می‌دهد؛

نشانه‌های شکست آمریکا/ سقوط پشت سقوط

پس از دفاع مقتدرانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی از مام وطن، به‌تدریج نشانه‌های شکست در اردوگاه یانکی‌ها درحال آشکار شدن است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۴ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 05
کد خبر: ۳۰۵۰۳۲

نشانه‌های شکست آمریکا/ سقوط پشت سقوط

به گزارش «راهبرد معاصر»؛ وزیر جنگ آمریکا ۱۲ افسر ارشد این کشور ازجمله رئيس ستاد کل ارتش و فرمانده نیروی زمینی را اخراج کرد تا نشان دهد اوضاع در جبهه جنگ با ایران خوب پیش نمی‌رود. گفته می‌شود بیشتر افسران اخراجی مخالف حمله زمینی تفنگداران آمریکایی به خاک ایران بودند.‌ 

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در روز ناکامی جنگنده‌های آمریکایی، یک فروند جنگنده F-15E Strike Eagle آمریکا را در جنوب کشور ساقط کردند

به عبارت دیگر، مانند تمام عادت‌های پیشین دولت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا مخالف‌ها از کار برکنار و بله‌قربان‌گوها جانشین می‌شوند و این تکمیل مسیر بلاهت بزرگ برای استمرار شکست‌هایشان است. 

برکناری‌های اخیر بُعد دیگری نیز داشت؛ اینکه فرماندهان باتجربه که سابقه شرکت در جنگ عراق و افغانستان داشتند، در این فهرست مشاهده‌ می‌شوند. وقتی افسران با تجربه کنار گذاشته می‌شوند؛ احمق‌ها فرماندهی را به دست می‌گیرند و این بهترین فرصت برای ایران خواهد بود.

دست برتر ایران در شکار جنگنده‌ها

نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در روز ناکامی جنگنده‌های آمریکایی، یک فروند جنگنده F-15E Strike Eagle آمریکا را در جنوب کشور ساقط کردند. وجود لاشه آن در خاک ایران تأیید شد و خلبان (یا خلبانان) خروج ایمن (ایجکت) داشتند. گفته می‌شود همچنان جست‌وجو برای یافتن آن‌ها ادامه دارد. 

آمریکا پس از هشدار سقوط، بلافاصله عملیات نجات را آغاز کرد. جنگنده‌های F-35 برای گشت رزمی در آسمان به پرواز درآمدند و پهپادهای MQ-9 محل سقوط را زیر نظر گرفتند. یک فروند هواپیمای C-130 و بالگردهای بلک هاوک برای عملیات تخلیه وارد شدند. عملیات نجات شکست خورد، یکی از بالگردهای بلک‌ هاوک در جریان عملیات هدف قرار گرفت و سقوط کرد.

کاخ سفید اعلام کرد دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا را از سقوط جنگنده آمریکایی در ایران مطلع کرده است. ترامپ به ان‌بی‌سی نیوز گفت، سرنگونی جت آمریکایی بر مذاکرات ادعایی با ایران تأثیری نخواهد گذاشت. وی افزود: نه، به هیچ وجه. این جنگ است. ما در جنگ هستیم.

لحظه‌شمار بزرگ‌ترین زوال تاریخ آمریکا

وندی شرمن، معاون اسبق وزارت امور خارجه آمریکا با انتشار تصاویر سقوط جنگنده های این کشور در آسمان ایران نوشت: به ما وعده قدرت داده بودند؛ اما اکنون، در لحظه‌شمار بزرگ‌ترین زوال تاریخ کشورمان هستیم.

آینده‌مان تکه‌تکه در ازای جنگی که هیچ‌گاه واقعاً از آن ما نبود، معامله می‌شود. فیلم را ببینید. خودتان قضاوت کنید.

اینجا ایران؛ سرزمینی که آسمانش بیدار، زمینش مسلح و اراده‌اش آماده درهم‌شکستن هر متجاوز متوهم است

این تحولات بزرگ و بروز نشانه‌های شکست در جبهه آمریکا در روزهای ۳۴ و ۳۵ جنگ تحمیلی علیه ایران رخ داد؛ همان جنگی که فرماندهان سنتکام گفته بودند فقط چند ساعت طول می‌کشد تا به سقوط جمهوری اسلامی منجر شود. 

ترامپ و اتاق عملیات رسانه‌ای‌-شناختی پنتاگون هنوز  گمان می‌کنند جنگ را می‌شود با همان افسانه‌های هالیوودی، دروغ‌های رسانه‌ای و ژست‌های توخالی اداره کرد؛ مشکل آنجاست که میدان واقعی نبرد، اتاق جلوه‌های ویژه هالیوود نیست. آن‌ها سال‌ها با فیلم، بازی‌های ویدئویی، عملیات‌های شناختی و هیاهوی رسانه‌ای برای خودشان هیبت ساخته‌ بودند و چنان در توهم برتری مطلق فرو رفته‌اند که خیال می‌کنند هرجا نام آمریکا و رژیم صهیونیستی برده شود، باید همه‌چیز در برابرشان فرو بریزد. 

برخلاف توهم ترامپیستها، در جنگ رمضان قهرمانان وطن در پدافند مقتدر جمهوری اسلامی ایران نشان دادند آسمان این سرزمین، حیاط خلوت و کریدور امن متجاوزان نیست و دوران عربده‌کشی‌های بی‌هزینه یانکی‌ها به سر آمده است. ساقط شدن چندین فروند پهپاد MQ-9، هرون، اوربیت و هرمس، انهدام چند فروند جنگنده F-15 و F-16 و حتی رهگیری و اصابت‌های موفق جنگنده فوق‌پیشرفته F-35، فقط یک پیام روشن و غیرقابل انکار داشت؛ اینکه افسانه برتری مطلق آمریکا و رژیم صهیونیستی، زیر آتش اراده ایرانی‌ها فرو ریخته است. 

این واقعیت را نه می‌توان با لفاظی‌های ترامپ پنهان کرد، نه با سانسور سنتکام پوشاند و نه با مونتاژهای تبلیغاتی پنتاگون از حافظه افکار عمومی پاک کرد.

ترامپ باید بداند اینجا عراقِ بی‌دفاع، افغانستانِ اشغال‌شده و صحنه‌سازی پرزرق‌وبرق برای فروش قهرمان‌های پوشالی آمریکایی نیست. 

اینجا ایران؛ سرزمینی که آسمانش بیدار، زمینش مسلح و اراده‌اش آماده درهم‌شکستن هر متجاوز متوهم است. کشوری است که دشمن اگر با پیشرفته‌ترین پهپادها و جنگنده‌هایش هم وارد میدان شود، باید آماده باشد که نه‌تنها هزینه بدهد، بلکه هیمنه پوشالی‌اش در هم شکسته شود.

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار