دبیرکل جدید اتحادیه عرب تعیین شد / نبیل فهمی کیست؟ چه کسی نخست وزیر بعدی بریتانیا است؟ ماجرای ورود بازرسان آژانس به ایران چیست؟ منبع آگاه: صرف شدن پول‌های بلوکه شده برای خرید غلات واقعیت ندارد ادعای ترامپ: ایران با بازرسی‌های هسته‌ای موافقت خواهد کرد پاکستان: توافق ایران و آمریکا، به معنای پایان سیاسی نتانیاهو است وزارت خارجه آمریکا: روبیو فردا راهی خاورمیانه می‌شود نیویورک تایمز: ترامپ خواستار تسلیم ایران برای پایان جنگ بود؛ اما آمریکا بود که تسلیم شد فوری / معافیت ۶۰ روزه تحریم‌های نفتی ایران صادر شد / وزارت خزانه‌داری آمریکا از اسقاط تحریم صادرات نفت و فرآورده‌های پتروشیمی ایران خبر داد قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند

نبیه بری: لبنان هم مشمول آتش‌بس در منطقه می‌شود/ رژیم صهیونی بازنده شد

نبیه بری: لبنان هم مشمول آتش‌بس در منطقه می‌شود/ رژیم صهیونی بازنده شد  رئیس پارلمان لبنان اعلام کرد که لبنان هم مشمول توافق آتش‌بس در منطقه بوده و اسرائیل بازنده این روند شد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۸ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 08
کد خبر: ۳۰۵۳۵۳

به گزارش راهبردمعاصر، در ادامه واکنش‌های منطقه‌ای به تسلیم دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا مقابل شروط ایران و سپس آتش‌بس، نبیه بری، رئیس پارلمان لبنان طی سخنانی در گفتگو با روزنامه سعودی الشرق الاوسط اعلام کرد که لبنان هم مشمول توافق آتش‌بس میان ایران و آمریکا می‌شود.

نبیه بری اظهار داشت که صهیونیست‌ها تا این لحظه در همه مناطق لبنان به جز جنوب، به آتش‌بس پایبند بوده‌اند اما در جنوب این توافق را نقض می‌کنند و به تجاوزات ادامه داده‌اند.

این مقام ارشد لبنانی تاکید کرد که توافق آتش بس صراحتا شامل لبنان هم می‌شود و این همان چیزی است که باید اتفاق بیفتد.

نبیه بری تصریح کرد که با طرف پاکستانی در تماس است تا عدم پایبندی رژیم اشغالگر به آتش‌بس را اطلاع دهد و از پاکستانی‌ها خواسته با آمریکایی‌ها تماس بگیرند تا رژیم صهیونیستی را تحت فشار قرار دهند.
وی اظهار داشت که با چند طرف بین‌المللی منطقه‌ای در این پرونده در ارتباط بوده و تاییداتی وجود دارد که نشان می ‌دهد لبنان هم بخشی از توافق آتش بس میان ایران و آمریکاست.

رئیس پارلمان لبنان همچنین به احتمال کارشکنی صهیونیست‌ها در آتش‌بس که بزرگترین بازنده این روند بوده‌اند اشاره کرد.

نبیه بری پیش از این در گفتگو با سلمان اطهر، سفیر پاکستان در بیروت، از تلاش‌های این کشور برای آتش‌بس در منطقه قدردانی کرد و از او خواست تا گزارش‌های مربوط به تداوم تجاوزات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان را به طرف‌های مربوطه منتقل کند.

امروز خبرگزاری آسوشیتدپرس به نقل از یک مقام شرکت‌کننده در مذاکرات اعلام کرد که لبنان شامل توافق آتش‌بس بین ایالات متحده آمریکا و جمهوری اسلامی ایران است.

پیشتر شهباز شریف نخست‌وزیر پاکستان نیز گفت: صادقانه امیدواریم که مذاکرات اسلام‌آباد به برقراری صلح پایدار منجر شود.

وی تاکید کرد: ایران و ایالات متحده توافق کردند که در تمامی مناطق از جمله لبنان به‌طور فوری آتش‌بس برقرار شود.

همچنین یک منبع امنیتی اسرائیلی به کانال 12 این رژیم گفت: ایرانی‌ها اصرار داشتند بنابراین آتش‌بس شامل لبنان نیز می‌شود.

شای زوی، محقق موسسه سیاست استراتژیک اسرائیل نیز به این شبکه اعلام کرد که اگر لبنان واقعاً در این توافق گنجانده شود، این یک دستاورد قابل توجه برای ایران است./تسنیم

کلمات کلیدی: لبنان
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار