رویترز: آمریکا شرط حقوق بشری برای بخشی از کمک‌های نظامی به مصر را لغو کرد بقائی: جهان‌بینی ترامپ، نماد پوچی و استبداد و خطری برای صلح جهانی است ادعای فرانسه مبنی بر اسکورت کشتی‌ها در تنگه باب‌المندب نتانیاهو حادثه هواپیمای فلای دبی را به ایران ربط داد! خروج ذلت‌بار آخرین نظامی و هواپیمای ارتش تروریست آمریکا از عراق علی الزیدی: اجازه استفاده از عراق را برای حمله به همسایگان نمی‌دهیم تأکید گروسی بر اهمیت تماس‌های پوتین و ترامپ درباره اوکراین اولیانوف ادعای دبیرکل ناتو درباره برنامه هسته‌ای ایران را رد کرد هگست اخراج گسترده مقام‌های بلندپایه ارتش آمریکا را تائید کرد ترامپ ادعای خود برای اعلام پیروزی در جنگ با ایران را بار دیگر تکرار کرد تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد

حماس: جنایات شهرک‌نشینان اراده ملت فلسطین را تضعیف نخواهد کرد

حماس: جنایات شهرک‌نشینان اراده ملت فلسطین را تضعیف نخواهد کرد جنبش حماس با محکوم کردن حملات اخیر شهرک‌نشینان در کرانه باختری، ضمن تأکید بر تداوم مقاومت، خواستار بسیج عمومی برای مقابله با این اقدامات و حفاظت از مناطق فلسطینی شد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۲۱ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 12
کد خبر: ۳۰۵۵۶۷

به گزارش راهبرد معاصر، جنبش مقاومت اسلامی حماس با انتشار بیانیه‌ای، حملات اخیر شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری را به‌شدت محکوم کرده و بر لزوم بسیج عمومی برای مقابله با این اقدامات تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است: «خشونت‌ها و کشتار‌هایی که از سوی شهرک‌نشینان در کرانه باختری انجام می‌شود، همچنان ادامه دارد. تازه‌ترین نمونه این حملات، شامگاه روز شنبه در منطقه «دیر جریر» در شمال‌شرق رام‌الله رخ داد.»

حماس تأکید کرد که این شرایط، ضرورت افزایش تلاش‌ها برای مقابله با این حملات و حفاظت از روستاها، شهر‌ها و اردوگاه‌های فلسطینی را دوچندان می‌کند.

این جنبش همچنین با ابراز همدردی و تسلیت به مناسبت شهادت جوانی به نام «علی ماجد حمادنه» ۲۳ ساله که در جریان حمله شهرک‌نشینان به دیر جریر هدف گلوله قرار گرفت، اعلام کرد که تشدید جنایات اشغالگران و شهرک‌نشینان هرگز نمی‌تواند اراده ملت فلسطین را در دفاع از حقوق، سرزمین و مقدساتشان تضعیف کند.

در ادامه بیانیه تأکید شده است که جوانان در کرانه باختری و قدس باید با استفاده از تمامی ابزار‌های در دسترس، در برابر شهرک‌نشینان ایستادگی کرده و آنها را از ادامه این اقدامات بازدارند.

همچنین از آنان خواسته شده تا با مقاومت، طرح‌های مربوط به شهرک‌سازی و تغییر بافت جمعیتی که موجودیت فلسطینیان را تهدید می‌کند، ناکام بگذارند./ ایسنا

کلمات کلیدی: حماس اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار