غریب آبادی: صنعت غنی سازی وجه‌المصالحه مذاکرات نیست/ نه به رفع تحریم بر روی کاغذ گروسی پس از دیدار با عراقچی در تهران: «دیپلماسی» به شدت مورد نیاز است دیدار مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی با وزیر امور خارجه + عکس استقبال کمالوندی از گروسی در تهران + عکس کرملین: روسیه آماده است از همه ظرفیت‌های سیاسی و دیپلماتیک خود برای حل‌وفصل مسئله برنامه هسته‌ای ایران استفاده کند صدا و سیما: دور دوم گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای ایران و آمریکا روز شنبه آینده در ایتالیا برگزار می‌شود/ عمان میزبان این دور از گفتگوهاست تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران گروسی وارد تهران شد واکنش بقائی به اظهارات ویتکاف گروسی: بدون آژانس، هر توافقی با ایران فقط یک تکه کاغذ است ویتکاف: ایران برنامه غنی‌سازی اورانیوم خود را نابود کند دیدار گروسی و اولیانوف درباره ارتباط بین ایران و آژانس انصارالله: سفر ترامپ به منطقه امن نخواهد بود رایزنی وزیران خارجه ایران و مصر درباره گفت‌و‌گو‌های غیرمستقیم تهران و واشنگتن «غریب‌آبادی» به روسیه سفر می‌کند

حماس اجساد ۴ اسیر اسرائیلی را به صلیب سرخ تحویل داد

اجساد چهار اسیر صهیونیست که در جریان بمباران رژیم اسرائیل در غزه کشته شده‌اند از سوی حماس به کمیته بین المللی صلیب سرخ تحویل داده شد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۰۹ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 February 27
کد خبر: ۲۷۲۲۰۳

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه الجزیره قطر، به دلیل تاریکی شب پیکر این چهار اسیر صهیونیست بدون برگزاری مراسم و حضور خبرنگاران برگزار و تحویل نیرو‌های کمیته بین المللی صلیت سرخ شد تا به رژیم صهیونیستی تحویل داده شود.

شبکه العربی نیز گزارش داد که مقاومت فلسطین در غزه پیکر چهار اسیر فلسطینی را تحویل صلیب سرخ جهانی داد و نیرو‌های صلیب سرخ اکنون به سمت نیرو‌های ارتش رژیم صهیونیستی در گذرگاه کرم ابوسالم در حال حرکت هستند.

این شبکه خبری همچین افزود: اتوبوس‌ها برای انتقال اسیران فلسطینی از زندان عوفر در حال حرکت به سمت این زندان هستند.

قرار است ۶۲۰ اسیر فلسطینی چهارشنبه شب در چارچوب مرحله هفتم معامله «طوفان الاحرار» (تبادل اسرا بین رژیم صهیونیستی و حماس) از زندن‌های رژیم صهیونیستی آزاد شود.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطینی در اطلاعیه‌ای توضیح داد که از این تعداد ۱۵۱ اسیر با حبس ابد و احکام طویل المدت هستد که ۴۳ مفر از آنها به کرانه باختری و قدس می‌روند و ۹۷ نفر از آنها نیز به خارج از فلسطین تبعید می‌شوند.

بر اساس این گزارش، ۱۱ نفر از آنها نیز از غزه هستند که قبل از عملیات طوفان الاقصی توسط رژیم صهیونیستی دستیگر شده بودند.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطینی افزود: ۴۴۵ نفر از اسیرانی که آزاد خواهند شد اهل غزه هستند که پس از عملیات طوفان الاقصی دستگیر شده‌اند.

در این این اطلاعیه آمده است که ۲۴ اسیر زن و کودک فلسطینی اهل غزه نیز همراه با این اسیران آزاد خواهند شد که مجموع آنها ۶۲۰ اسیر است.

دفتر اطلاع‌رسانی اسیران فلسطین افزود که انتظار می‌رود اسیران آزاد شده بین ساعت ۲۲ شب تا نیمه شب به وقت محلی به محل برسند.

پیشتر «ابوعبیده» سخنگوی گردان‌های عزالدین القسام شاخه نظامی حماس امروز چهارشنبه اعلام کرد: حماس تصمیم گرفت امشب اجساد «ایتزاچی ایدان»، «ایتزیک الجریت»، «اوحد یاحلومی» و «شلومی منصور» که بر اثر بمباران ارتش رژیم صهیونیستی کشته شدند را در چارچوب دومین گروه اجساد اسیران صهیونیست، تحویل رژیم اشغالگر دهد و همزمان با آن، اسرای فلسطینی از زندان‌های رژیم اسرائیل آزاد می‌شوند./ ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر