طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات

درخواست حزب‌الله از ساکنان جنوب لبنان برای عدم بازگشت به مناطق خود در مرحله کنونی

درخواست حزب‌الله از ساکنان جنوب لبنان برای عدم بازگشت به مناطق خود در مرحله کنونی معاون رئیس دفتر سیاسی حزب‌الله با تأکید بر اینکه حزب‌الله به آنچه از مذاکرات مستقیم حاصل شود، پایبند نخواهد بود، از ساکنان جنوب لبنان خواست در مرحله کنونی به روستا‌های خود برای اسکان بازنگردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۱ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 18
کد خبر: ۳۰۵۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر، «محمود قماطی»، معاون رئیس دفتر سیاسی حزب‌الله از ساکنان جنوب لبنان و ضاحیه جنوبی بیروت خواست در مرحله کنونی به روستا‌های خود برای اسکان بازنگردند. وی گفت آوارگان «نباید محل‌های اسکان کنونی خود را ترک کنند و باید از وضعیت اموال خود اطمینان حاصل کنند، بدون آن‌که در روستا‌ها و مناطقشان در جنوب و حتی در ضاحیه اسکان یابند». او تصریح کرد که شرایط کنونی اجازه نمی‌دهد زندگی به حالت پیش از تنش اخیر بازگردد.

به نقل از روسیا الیوم، قماطی با انتقاد تند از عملکرد دولت لبنان، از «ناسپاسی رسمی آشکاری که خارج از همه قواعد دیپلماتیک است» سخن گفت و دولت را متهم کرد که «در حال دویدن و شتاب‌گرفتن به سوی خواری و خفت و به سوی واگذاری گام‌به‌گام حاکمیت است».

او با تأکید بر اینکه حزب الله «به وضعیت پیش از دوم مارس گذشته باز نخواهد گشت»، تصریح کرد که «انگشت مقاومت بر روی ماشه خواهد ماند و صبر استراتژیک به پایان رسیده و حزب الله به آتش‌بس بسنده نخواهد کرد و به وضعیت پیشین بازنخواهد گشت، هرچند که بهای آن سنگین باشد».

قماطی با اشاره به اینکه دبیرکل حزب‌الله در زمان دیگری نقشه تفصیلی مرحله آینده را ارائه خواهد داد، خاطرنشان کرد که «عنوان رسمی مذاکرات، موضع مردم و مقاومت را از بین نمی‌برد، زیرا مقاومت است که سرنوشت را رقم می‌زند».

او همچنین مسیر مذاکرات مستقیم که مقامات لبنانی در پیش گرفته‌اند را مورد انتقاد قرار داد و گفت: «اگر رئیس‌جمهور و نخست‌وزیر بر مسیر مذاکرات مستقیم پافشاری کنند، آنان در مسیری هستند و ما در مسیری دیگر». قماطی صراحتاً اعلام کرد که حزب‌الله به هیچ‌چیز که از این مذاکرات حاصل شود پایبند نخواهد بود./ ایسنا

کلمات کلیدی: لبنان حزب الله
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار