رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات  انهدام یک تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان + جزئیات مشخصات دقیق بمب استفاده شده در حمله آمریکا به عروسی سیریک

قالیباف: اگر آمریکا محاصره را رها نکند، تردد در تنگه هرمز محدود می‌شود

قالیباف: اگر آمریکا محاصره را رها نکند، تردد در تنگه هرمز محدود می‌شود رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تنگه هرمز در کنترل جمهوری اسلامی ایران است، گفت: اگر آمریکا محاصره را رها نکند، حتما تردد در تنگه هرمز محدود می‌شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۵ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 18
کد خبر: ۳۰۶۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در گفت‌وگوی تلویزیونی خطاب به مردم گفت: مردم عزیز ایران، کنترل تنگه هرمز در کنترل جمهوری اسلامی ایران است.

وی ادامه داد: دشمن می‌خواست مین‌روب برای مین‌روبی بفرستد که ما محکم ایستاده و برخورد کردیم، آن را نقض آتش‌بس می‌دانستیم و گفتیم که در این صورت، می‌زنیم و تا مرحله درگیری هم پیش رفتیم و آنها عقب نشینی کردند.

رئیس هیات مذاکره کننده ایران همچنین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به لحظات مقابله با مین‌روب دشمن حین مذاکرات اسلام‌آباد، گفت: در اسلام‌آباد، برادرمان آقای عبداللهی با من تماس داشت و گفت که مین‌روب آنها آماده و در جایی قرار گرفته که اگر متوقف نشود و نایستد، حتما موشک ما به آن اصابت می‌کند.

وی ادامه داد: آن‌جا (اسلام‌آباد) به هیات آمریکایی گفتم که اگر مین‌روب آنها از مکان خود ذره‌ای جلوتر برود، قطعا به آن شلیک می‌کنیم. از ما ۱۵ دقیقه فرصت خواستند؛ گفتند که ۱۵ دقیقه به ما وقت دهید و ما دستور برگشت می‌دهیم و دستور دادند و برگشت. بعد از این زمان، آقای عبداللهی تماسی با من داشت و گفت که مین‌روب برگشته است.

قالیباف تاکید کرد: اگر امروز در تنگه هرمز ترددی انجام می‌شود، کنترل تنگه در دست ما است.

وی ادامه داد: الان آمریکایی‌ها چند روز است که آمده‌اند و محاصره کرده‌اند؛ محاصره یعنی همه عبور کنند و ایران عبور نکند. عجب تصمیم ناشیانه و از روی نادانی است.

قالیباف افزود: در تنگه هرمز ما و بقیه هستیم گه قصد عبور از تنگه را دارند پس امکان ندارد دیگران بتوانند از تنگه هرمز عبور کنند ولی ما نتوانیم؛ این هم اشتباه روی اشتباه است.

وی تاکید کرد: اگر آمریکا محاصره را رها نکند، حتما تردد در تنگه هرمز محدود خواهد شد و روی آن محدودیت اعمال خواهد شد./ ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار