تکذیب یک آگهی توسط سفارت روسیه در ایران ترامپ: اگر رئیس‌جمهور نمی‌شدم، جنگ جهانی سوم رخ می‌داد اعتراف اسرائیل به قدرت موشکی ایران: سرعت ساخت موشک در ایران فراتر از انتظار است رایزنی محمود عباس و رئیس‌جمهور قزاقستان درباره تحولات فلسطین ادعای جدید نخست‌وزیر اسرائیل علیه حماس عراقچی: ایران همزمان برای مذاکره و دفاع از منافع ملی آماده است مسکو: آمریکا باید از درگیری تمام‌عیار در ونزوئلا جلوگیری کند تونی بلر از برنامه ترامپ برای «هیات صلح غزه» کنار گذاشته شد عراقچی: باید ثابت می‌کردیم دشمنان از طریق جنگ نمی‌توانند به اهداف خود برسند وقوع زلزله ۷ ریشتری در ژاپن؛ هشدار سونامی صادر شد اعتصاب گسترده علویان سوریه اسلامی: سازمان انرژی اتمی در حمله نظامی هیچ تلفاتی نداشت/ هیچ بازرسی در ایران نیست ریابکوف: روسیه شانه‌به‌شانه در کنار مادورو ایستاده است مرتس: آلمان در آینده نزدیک فلسطین را به‌رسمیت نمی‌شناسد نتانیاهو: ما در سوریه باقی خواهیم ماند

برایان هوک: ایران مقاومت کند، فشارها را افزایش می‌دهیم

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران در اظهاراتی خوش‌بینانه مدعی شد که مردم ایران با وجود تحریم‌های آمریکا علیه ایران، علیه ایالات متحده شوریده نشده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۳۲ - ۲۱ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 12
کد خبر: ۳۰۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ برایان هوک، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران روز پنج شنبه در جلسه شورای روابط خارجه با هراس نسبت به صدور انقلاب ایران در اظهاراتی مداخله‌جویانه این امر را بر وضعیت اقتصادی کشورمان موثر دانست.

 

وی دلخوشی نسبت به این‌که تحریم‌ها بر دیدگاه مردم ایران نسبت به آمریکا بی‌تاثیر بوده است، به کمپین فشار حداکثری آمریکا علیه ایران اشاره و تهدید کرد که اگر ایران مقاومت کند، فشارها را بر صادرات نفتی ایران افزایش خواهیم داد.

 

نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با بیان این ادعا که «مطابق پیش بینی صندوق پول اقتصاد ایران نزدیک به در درصد کوچک خواهد شد» ابراز امیدواری کرد که اقتصاد ایران به یکی از بدترین اقتصادهای جهان بدل گردد.

 

وی در سخنانش با سواستفاده از ناآرامی‌های اخیر به تحلیل موضوع فساد اقتصادی و تاثیرات آن پرداخت.

 

این سخنان در شرایطی مطرح می‌شود که چندی پیش سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در واکنش به ادعاهای مقامات آمریکایی در خصوص حمایت از مردم ایران گفته بود: جالب است اظهار همدردی با مردمی انجام می‌شود که تحت فشار تروریسم اقتصادی آمریکا قرار داشته و پیش از این نیز از زبان همین فرد به صراحت بیان شد که باید به مردم ایران گرسنگی داد تا در مقابل ما تسلیم شوند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار