پزشکیان با پوتین دیدار می‌کند جزییات دیدار نماینده سازمان ملل در امور لبنان با عراقچی معاون پیشین وزارت خزانه‌داری آمریکا: سلاح اتمی ایران دیمونا است و تهران می‌تواند آن را هدف قرار دهد فرانسه موشک بالستیک با قابلیت حمل کلاهک هسته‌ای آزمایش کرد احضار سفیر فرانسه به وزارت خارجه در پی سرکوب اعتراضات دانش‌آموزی ادعای دوباره ترامپ درباره گفت‌و‌گو با ایران ترکیه و پاکستان برای اعزام نیرو به عربستان توافق کردند انصارالله یمن: باب‌المندب، ذوباب و المخا تحت کنترل ماست مقام آمریکایی: به عربستان در حمله به یمن کمک می‌کنیم هشدار انگلیس درباره اخراج دیپلمات‌های اسرائیل از لندن یمن: حریم هوایی عربستان سعودی به استثنای مکه و مدینه ناامن است سرلشکر رضایی: خطای بعدی دشمنان، غافلگیری بزرگتری برای آنها در پی دارد ونس: هیچ مدرک قطعی درباره ارتباط ایران با حادثه فلای دبی وجود ندارد دیدار قالیباف با وزیر خارجه ارمنستان/ میرزویان؛ علیه جمهوری اسلامی از خاک ارمنستان اقدامی نمی‌شود  واکنش روبیو به خارج کردن بمب‌افکن‌های آمریکایی از پایگاه فیرفورد نیرو‌های تحت حمایت عربستان مدعی تسلط بر بندر استراتژیک مخا شدند / عملیات «سپیده‌دم یمن» برای تصرف صنعا توسط متحدان ریاض

تهدید ساکنان ۸۰ روستای جنوب لبنان از سوی رژیم صهیونیستی

با وجود برقراری آتش‌بس در لبنان، اما رژیم اشغالگر صهیونیستی به ساکنان ۸۰ روستای جنوب لبنان هشدار داده به خانه‌های خود بازنگشته و به این روستا‌ها نزدیک نشوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۵ - ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 April 25
کد خبر: ۳۰۶۴۷۷

به گزارش راهبرد معاصر، این هشدار از سوی ارتش رژیم صهیونیستی در حالی صادر شده که از این ۸۰ روستا، ۵۵ روستا در منطقه موسوم به خط زردی که این ارتش به اشغال خود درآورده، قرار دارند و آتش‌بس میان ۲ طرف به مدت سه هفته تمدید شده است.

همچنین ارتش رژیم اشغالگر صهیونیستی در بیانیه خود ادعا کرد که به لبنانی‌ها اجازه نزدیک شدن به منطقه رودخانه لیطانی و دشت‌های «الصلحانی» و «السلوقی» را نمی‌دهد.

به گزارش خبرگزاری «آناتولی» ترکیه، رژیم صهیونیستی همچنان توافق آتش بس را نقض کرده و ساختمان‌ها و خانه‌ها در جنوب لبنان را تخریب می‌کند.

این ارتش تنها در روز جمعه به عنوان هشتمین روز از آتش‌بس ۳۱ بار به لبنان حمله کرد که در نتیجه این حملات ۶ لبنانی شهید و ۲ تن دیگر زخمی شدند.

در مواجهه با حملات رژیم اسرائیل، اما حزب‌الله ۵ حمله علیه اهداف اسرائیلی شامل یک نفربر، ۲ خودروی زرهی، یکی از نقاط استقرار سربازان دشمن و یک پهپاد انجام داد.

ارتش رژیم صهیونیستی هفته گذشته ادعا کرد که کنترل کامل ۵۵ روستا در جنوب لبنان واقع در محدوده خط زرد را در دست داشته و بازگشت آوارگان لبنانی به آنجا ممنوع بوده و در صورتی که به آنها نزدیک شوند، هدف قرار می‌گیرند.

رژیم صهیونیستی امروز شنبه در بیانیه جداگانه‌ای اعلام کرد که سکو‌های شلیک موشک‌های حزب‌الله در سه منطقه در شمال خط زرد را نیز هدف قرار داد.

از ۱۷ آوریل جاری آتش‌بسی ۱۰ روزه و قابل تمدید، میان لبنان و رژیم صهیونیستی برقرار شد که در نهایت روز پنج‌شنبه تمدید سه هفته‌ای این توافق اعلام شد.

در حملاتی که رژیم صهیونیستی از دوم مارس علیه لبنان آغاز کرد، ۲۴۹۱ لبنانی شهید و ۷۷۱۹ تن دیگر زخمی شدند و بیش از یک میلیون تن نیز آواره شدند.

رژیم صهیونیستی در حال حاضر مناطقی را در جنوب لبنان اشغال کرده که برخی از آنها ده‌ها سال است اشغال شده‌اند و برخی از جنگ قبلی در اکتبر ۲۰۲۳ و نوامبر ۲۰۲۴ اشغال شده‌اند، همچنین این رژیم در جنگ فعلی تا ۱۰ کیلومتر در داخل مرز‌های جنوبی لبنان نفوذ کرده است./ ایسنا

کلمات کلیدی: لبنان اسرائیل
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار