واژگونی خودروی زائران در محور امیدیه - ماهشهر ۴ کشته و مصدوم بر جای گذاشت وقوع زلزله قدرتمند ۶.۱ ریشتری در ترکیه وعده پرسپولیس پس از تجمع هواداران: ۲ بازیکن دیگر جذب می‌کنیم مصدومیت ۱۳ نفر بر اثر واژگونی ون زائران اربعین کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

آنفلوآنزا در کدام استان‌ها شیوع بیشتری داشت؟

حمیدی از فروکش کردن این بیماری خبر داد و گفت: این بیماری در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد و مازندران شیوع بیشتری داشت و در همین راستا نمایندگانی از حوزه ستادی برای بررسی فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیشگیری و درمان به این استان‌ها اعزام شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 13
کد خبر: ۳۰۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از رصد لحظه به لحظه وضعیت بیماری آنفلوانزا در مدارس سراسر کشور و ارائه توصیه‌های لازم درباره پیشگیری و درمان این بیماری خبر داد.

 

 مهرزاد حمیدی به شیوع بیماری آنفلوانزا در برخی استان‌ها اشاره کرد و گفت: با شیوع این بیماری از اول آذر در کشور، دستورالعمل مراقبت بیماری آنفلوانزا در مدارس، مهد کودک‌ها، کودکستان‌ها و سایر مراکز آموزشی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به استان‌ها ارسال شد.

 

او از بارگذاری دستورالعمل مراقبت بیماری آنفلوانزا در پورتال این معاونت علاوه بر ارسال آن به استان‌ها خبرداد و افزود: این بیماری حاد تنفسی به شدت واگیردار است و به وسیله چند ویروس از جمله h۱n۱ و h۲n۳ در مناطق مختلف جهان از جمله ایران مشاهده شده است.

 

حمیدی ادامه داد: تب، سرفه، گلودرد، بدن درد، سردرد، لرز و خستگی از علائم این بیماری است لذا دانش آموزان با مشاهده این علائم بهتر است به پزشک مراجعه کنند و از خوددرمانی پرهیز کنند.

 

او افزود: استفاده از لوازم شخصی، مایعات گرم، استامینوفن ساده و استراحت در منزل از جمله توصیه‌هایی است که بیماران باید رعایت کنند.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت درباره تعطیلی برخی مدارس به واسطه شیوع این بیماری در بین دانش آموزان گفت: هیچ مدرسه‌ای نباید بدون اخذ تاییدیه از ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش و نیز هماهنگی با استانداری تعطیل شود.

 

حمیدی ادامه داد: در صورتی که ۱۵ درصد یک کلاس و یا یک مدرسه طی سه روز متوالی به این بیماری دچار شوند مدیریت استان می‌تواند درباره تعطیلی مدرسه تصمیم گیری کند.

 

حمیدی از فروکش کردن این بیماری خبر داد و گفت: این بیماری در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد و مازندران شیوع بیشتری داشت و در همین راستا نمایندگانی از حوزه ستادی برای بررسی فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیشگیری و درمان به این استان‌ها اعزام شدند.

 

او در پایان گفت: گزارش لحظه به لحظه از وضعیت بیماری آنفلوانزا از استان‌ها دریافت می‌شود و توصیه‌های لازم در این خصوص به آنها ارائه می‌کنیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار