آنفلوآنزا در کدام استان‌ها شیوع بیشتری داشت؟-راهبرد معاصر
تمجید رئیس فیفا از حضور پرشمار زنان در دیدار سپاهان - پرسپولیس گاردین: نوشیدن و سرو مشروبات الکلی در جام جهانی ۲۰۳۴ عربستان ممنوع خواهد بود آخرین رده‌بندی فیفا در سال ۲۰۲۴/ ایران هجدهم دنیا و دوم آسیا ثبت نام بیش از ۴۴۰ هزار نفر در کنکور | اول دی؛ آخرین مهلت نام‌نویسی تداوم سیر صعودی نرخ بهره بین بانکی + جدول هشدار سازمان هواشناسی در مورد تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور دستور شناسایی مشترکانی که از ماینر استفاه می‌کنند صادر شد نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند مصر رئیس گروه دی۸ شد سخنگوی وزارت خارجه: حملات اسرائیل منجر به تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی یمن شد وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند طلای جهانی به زمین خورد!  متهمان ناآرامی در بیمارستان شهید جلیل یاسوج دستگیر شدند واکنش انصارالله به حمله هوایی اسراییل: به هر تجاوزی پاسخ می‌دهیم/ حمایت از غزه ادامه دارد حمله هوایی گسترده رژیم اسرائیل به صنعاء و الحدیده یمن + جزییات

آنفلوآنزا در کدام استان‌ها شیوع بیشتری داشت؟

حمیدی از فروکش کردن این بیماری خبر داد و گفت: این بیماری در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد و مازندران شیوع بیشتری داشت و در همین راستا نمایندگانی از حوزه ستادی برای بررسی فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیشگیری و درمان به این استان‌ها اعزام شدند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۰ - ۲۲ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 13
کد خبر: ۳۰۶۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ معاون تربیت‌بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش از رصد لحظه به لحظه وضعیت بیماری آنفلوانزا در مدارس سراسر کشور و ارائه توصیه‌های لازم درباره پیشگیری و درمان این بیماری خبر داد.

 

 مهرزاد حمیدی به شیوع بیماری آنفلوانزا در برخی استان‌ها اشاره کرد و گفت: با شیوع این بیماری از اول آذر در کشور، دستورالعمل مراقبت بیماری آنفلوانزا در مدارس، مهد کودک‌ها، کودکستان‌ها و سایر مراکز آموزشی با همکاری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه و به استان‌ها ارسال شد.

 

او از بارگذاری دستورالعمل مراقبت بیماری آنفلوانزا در پورتال این معاونت علاوه بر ارسال آن به استان‌ها خبرداد و افزود: این بیماری حاد تنفسی به شدت واگیردار است و به وسیله چند ویروس از جمله h۱n۱ و h۲n۳ در مناطق مختلف جهان از جمله ایران مشاهده شده است.

 

حمیدی ادامه داد: تب، سرفه، گلودرد، بدن درد، سردرد، لرز و خستگی از علائم این بیماری است لذا دانش آموزان با مشاهده این علائم بهتر است به پزشک مراجعه کنند و از خوددرمانی پرهیز کنند.

 

او افزود: استفاده از لوازم شخصی، مایعات گرم، استامینوفن ساده و استراحت در منزل از جمله توصیه‌هایی است که بیماران باید رعایت کنند.

 

معاون تربیت‌بدنی و سلامت درباره تعطیلی برخی مدارس به واسطه شیوع این بیماری در بین دانش آموزان گفت: هیچ مدرسه‌ای نباید بدون اخذ تاییدیه از ستاد مرکزی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و وزارت آموزش و پرورش و نیز هماهنگی با استانداری تعطیل شود.

 

حمیدی ادامه داد: در صورتی که ۱۵ درصد یک کلاس و یا یک مدرسه طی سه روز متوالی به این بیماری دچار شوند مدیریت استان می‌تواند درباره تعطیلی مدرسه تصمیم گیری کند.

 

حمیدی از فروکش کردن این بیماری خبر داد و گفت: این بیماری در استان‌های سیستان و بلوچستان، کرمان، خوزستان، گلستان، کهگیلویه و بویراحمد و مازندران شیوع بیشتری داشت و در همین راستا نمایندگانی از حوزه ستادی برای بررسی فعالیت‌های انجام شده در خصوص پیشگیری و درمان به این استان‌ها اعزام شدند.

 

او در پایان گفت: گزارش لحظه به لحظه از وضعیت بیماری آنفلوانزا از استان‌ها دریافت می‌شود و توصیه‌های لازم در این خصوص به آنها ارائه می‌کنیم.

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار