تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

ایرلاین‌های اقتصادی در آمریکا از دولت درخواست کمک کردند

ایرلاین‌های اقتصادی در آمریکا از دولت درخواست کمک کردند شرکت‌های هواپیمایی در آمریکا برای مقابله با بحران سوخت از دولت دونالد ترامپ درخواست کمک مالی کردند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 01
کد خبر: ۳۰۷۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، شرکت هواپیمایی اسپیریت تنها ایرلاین ارزان‌قیمتی نیست که برای ادامه فعالیت در شرایط افزایش شدید قیمت سوخت جت، به دنبال کمک مالی دولت آمریکاست. یک انجمن متشکل از ایرلاین‌های اقتصادی نیز درخواست 2.5 میلیارد دلار کمک کرده است.

این انجمن که نماینده شرکت‌هایی مانند اسپیریت، فرانتیر، الیجنت ایر و بریز است، در حال رایزنی با اعضای کنگره آمریکا برای این درخواست است و می‌گوید این حمایت مالی می‌تواند به حفظ پایین بودن قیمت بلیت‌ها در کل این صنعت کمک کند.

این گروه در بیانیه‌ای اعلام کرده است که سلطه شرکت‌های بزرگ هواپیمایی در آمریکا هرگز تا این حد زیاد نبوده است و آسیب ایرلاین‌های کوچک‌تر از افزایش قیمت سوخت قابل مقایسه با آن شرکت‌های بزرگ نیست.

به گفته آن‌ها، این شرکت‌ها نقش مهمی در دسترسی‌پذیری و مقرون‌به‌صرفه بودن سفرهای هوایی دارند.

درخواست 2.5 میلیارد دلاری جدا از بسته 500 میلیون دلاری است که برای جلوگیری از توقف فعالیت اسپیریت در حال بررسی است.

این شرکت که از زمان دوران کرونا با مشکلات مالی جدی روبه‌رو بوده است، اکنون در دومین روند ورشکستگی خود قرار دارد.

در حالی که کمک مالی به اسپیریت ممکن است به‌زودی نهایی شود، درخواست گسترده‌تر انجمن ایرلاین‌های اقتصادی نیازمند تصویب کنگره است.

وزیر حمل‌ونقل آمریکا در واکنش به این موضوع گفته است که بودجه‌ای برای این درخواست 2.5 میلیارد دلاری در اختیار ندارد.

در همین حال، رئیس‌جمهور آمریکا هفته گذشته از بسته حمایتی 500 میلیون دلاری برای اسپیریت حمایت کرده، اما این توافق هنوز نیازمند موافقت طلبکاران این شرکت است.

مشکلات مالی اسپیریت با افزایش قیمت سوخت جت در پی جنگ ایران تشدید شده است؛ هزینه‌ای که اگرچه برای همه ایرلاین‌ها سنگین بوده اما فشار آن بر شرکت‌های هواپیمایی اقتصادی بسیار بیشتر است.

کلمات کلیدی: ایرلاین هواپیما
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار