واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴ زینی‌وند: داوطلبان شورا‌ها باید تا ۲۷ مهر استعفا دهند واکنش عضو کمیسیون امنیت مجلس به ادعای امارات درباره جزایر سه‌گانه

برخی اعداد بودجه توهمی است

نماینده ملایر در مجلس، گفت:۱۹۵هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده، درحالی‌که ۱۰۰ هزار میلیارد فرار مالیاتی در این کشور وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۷۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت‌الاسلام احد آزادی خواه نماینده ملایر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ارائه لایحه بودجه سال 99 به مجلس از سوی رئیس‌جمهور گفت: قرار بود دولت در ساختار بودجه اصلاحاتی را انجام دهد اما در بودجه سال 99 آثاری از این اصلاح ساختار دیده نمی‌شود.

 

وی با بیان اینکه دولت در بودجه سال 99 فروش 80 هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی پیش‌بینی کرده است، ادامه داد: قطعاً این کار غیرکارشناسی بوده و در آینده کشور را مقروض می‌کند.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس با تاکید براینکه رئیس‌جمهور اعلام کرده بود بودجه امسال بودن نفت است، تصریح کرد:تعجب آور است که 750 هزار بشکه معیار فروش نفت، در لایحه بودجه است که رقمی غیر واقعی است.

 

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: 195هزار میلیارد تومان درآمد مالیاتی در بودجه سال آینده پیش‌بینی شده، درحالی‌که 100 هزار میلیارد فرار مالیاتی در این کشور وجود دارد، بر اساس آمار تنها دو قشر از اقشار مردم حدود 19 هزار میلیارد تومان مالیات بدهکار هستند.

 

آزادی‌خواه اضافه کرد: برخی از اعداد بودجه سال 99 توهمی است که باید در کمیسیون تلفیق بودجه و صحن علنی پارلمان این اعداد اصلاح شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار