جزئیات گفتگوی عراقچی و فرمانده ارتش پاکستان طرح ترامپ برای ممنوعیت روادید مهاجرتی ۷۵ کشور لغو شد چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است!

ژنرال آمریکایی: آمریکا باید خاورمیانه را ترک و کشور‌های عربی را به حال خود بگذارد

ژنرال آمریکایی: آمریکا باید خاورمیانه را ترک و کشور‌های عربی را به حال خود بگذارد ژنرال بازنشسته و معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا تاکید کرد که آمریکا باید با ترک منطقه و باقی گذاشتن کشور‌های عرب حوزه خلیج فارس به حال خودشان، در هزینه‌های تحمیل شده به این کشور صرفه‌جویی کند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۸ - ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 04
کد خبر: ۳۰۷۳۱۰

به گزارش راهبرد معاصر، کیمیت روز دوشنبه در انتقاد به سیاست‌های دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در قبال جنگ با ایران، به الجزیره گفت: «آمریکا باید منطقه را ترک کند و کشور‌های حوزه خلیج را در مواجه با ایران به حال خود بگذارد.»

 وی در ادامه با اشاره به اینکه مردم آمریکا درحال پرداخت هزینه سیاست‌های آمریکا در منطقه هستند، گفت: «این دلار‌های مالیات من است. پول دفاع از منطقه شما از جیبِ منِ آمریکایی می‌آید.»

این مقام نظامی پیشین آمریکایی عنوان کرد: «ما می‌توانیم پول زیادی صرفه‌جویی کنیم اگر بگوییم: خیلی‌خب. ما می‌رویم. شما دیگر به حال خود هستید.»

وی در ادامه بار دیگر تاکید کرد که آمریکا باید کشور‌های عربی حوزه خلیج را برای دفاع از خود به حال خود رها کند.

داده‌های رسمی تورم در آمریکا، فشار بی‌سابقه‌ای را بر معیشت خانوار‌ها نشان می‌دهد.

حزب دموکرات نیز با انتشار بیانیه‌ای تاکید کرد که میانگین قیمت بنزین به بالاترین حد خود از زمان آغاز جنگ رسیده و یک خانواده معمولی آمریکایی ممکن است تا ۵۰۰۰ دلار هزینه اضافی متحمل شود.

روند افزایشی قیمت حامل‌های انرژی که مستقیماً از بحران تنگه هرمز ناشی می‌شود، اثر دومینویی بر سایر کالا‌ها داشته است؛ به‌طوری که قیمت بلیت هواپیما و مواد غذایی نیز در پی رشد سرسام‌آور هزینه‌های حمل‌ونقل و لجستیک، افزایش یافته است.

از سوی دیگر، گزارش‌ها حاکی از آن است که هزینه جنگ آمریکا علیه ایران برای مالیات‌دهندگان آمریکایی تاکنون دستکم بین ۳۰ تا ۵۰ میلیارد دلار برآورد شده است؛ رقمی که به گفته منتقدان می‌توانست صرف بیمه سلامت یا کمک‌های غذایی به شهروندان آسیب‌پذیر شود.

همچنین نظرسنجی جدیدی از سقوط محبوبیت ترامپ به پایین‌ترین سطح خود در دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش حکایت داشته و اکثریت قریب به اتفاق آمریکایی‌ها عملکرد او را تأیید نمی‌کنند.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار