راز عدم تحقق نفت 200 دلاری؛ چین واقعاً قیمت نفت را کنترل کرد؟ سرمایه‌گذاری 30همتی در اینچه‌برون/5برنامه توسعه ای برای کریدور شرق خزر قیمت گوشت گوسفند اعلام شد/ هر کیلو گوشت وارداتی چند دلار برای ایرانی‌ها تمام می‌شود؟ قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / دلار ۶ پله بالا رفت + جدول قیمت نفت از ۱۰۰ دلار گذشت افزایش مبلغ کالابرگ به کجا رسید؟ افزایش حقوق کارگران نهایی شد؟ قطعنامه ضدایرانی شورای حکام تصویب شد / پرونده ایران پس از ۲۰ سال به شورای امنیت رفت قیمت طلا امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / هر گرم طلا ۸۱۱ هزار تومان گران شد + جدول قیمت سکه امروز ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار / سکه ۲۴۱ میلیون تومان شد + جدول شرایط فروش ۳ محصول زاوینا موتور آخرین قیمت سکه امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / جزییات قیمت انواع سکه‌ها فروش بدون قرعه کشی سایپا طرح مشارکت شهریور ۱۴۰۵ + شرایط و خودرو‌ها آخرین قیمت طلا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ پرداخت مشروط ۲۰۰ میلیون وام قرض‌الحسنه به مسکن ملی قیمت خودرو‌های سایپا امروز چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ / قیمت کوییک چند؟ + جدول

مبلغ کالابرگ تغییر کرد؟

مبلغ کالابرگ تغییر کرد؟ وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تشکیل کارگروه ویژه برای ساماندهی کارگران فاقد قرارداد مستقیم خبر داد و گفت:اعتبار کالابرگ فعلا همان یک میلیون تومان است تا تصمیم نهایی در دولت گرفته شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۵ - ۱۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 06
کد خبر: ۳۰۷۴۲۳

به گزارش راهبرد معاصر، احمد میدری در گفتگوی ویژه خبری درباره آخرین خبر‌ها از طرح کالابرگ گفت:در حال حاضر افزایش مبلغ کالا برگ در کارگروه دولت در دست بررسی است و افزایش اعتبار کالابرگ خواست و اراده دولت و رئیس جمهور است.

وی ادامه داد: از فردا نوبت بعدی پرداخت کالابرگ شروع می‌شود و بر اساس رقم انتهای کد ملی سرپرستان خانوار به ترتیب اعلام می‌شود تا خانوار‌ها به فروشگاه‌ها مراجعه و خرید کنند. اعتبار کالابرگ فعلا همان مبلغ یک میلیون تومان است تا تصمیم نهایی گرفته شود.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی از طراحی پرسشنامه‌ای برای فروشگاه‌های طرف قرارداد با سامانه کالابرگ خبر داد و افزود: در حال حاضر پرسشنامه‌ای را طراحی کردیم که در سامانه وزارت رفاه قرار دارد و از همه فروشگاه‌هایی که کالا برگ توزیع کرده‌اند، خواسته‌ایم که تا یک ماه آینده این پرسشنامه را تکمیل کنند. این پرسشنامه در جهت حمایت از صنایع و مصرف کننده ضروری است.

میدری ادامه داد: بعضاً شاهد تفاوت قیمت کالا‌ها در نقاط مختلف جغرافیایی هستیم مثلا روغن از ۲۹۰ هزار تومان تا ۵۰۰ هزار تومان متغیر است یا برنج خارجی از ۲۲۰ هزار تومان تا ۳۵۰ هزار تومان در نوسان است لذا از فروشگاه‌ها دعوت کردیم تا در یک فرصت یک ماهه این پرسشنامه را تکمیل کنند و درصدد هستیم از طریق شبکه فروشی که در اختیار داریم و با تجربه میادین تره بار، کاهش قیمت‌ها با ابزار کالابرگ صورت گیرد.

وزیر تعاون کار و رفاه اجتماعی در عین حال به ساماندهی نیرو‌های کار اشاره و خاطرنشان کرد: در بحث حمایت‌های دولت، رئیس جمهور در پیامی که به مناسبت هفته کارگر اعلام کرد، بر ساماندهی کارگرانی که قرارداد مستقیم ندارند، تاکید کرد. در حال حاضر کارگروه ویژه‌ای به ریاست سازمان اداری و استخدامی تشکیل شده است. قبل از جنگ هم رئیس جمهور در این خصوص دستور داده بود.

به گفته وی این کمیته به طور مستمر کار می‌کند و انتظار می‌رود که نتایج آن هرچه زودتر اعلام و رویه آن به کارگرانی که قرارداد مستقیم ندارند، اطلاع رسانی شود./ ایسنا 

کلمات کلیدی: کالابرگ‌ میدری
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار