رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران مقاومت عراق پاسخ به حملات آمریکا را به بعد از اربعین موکول کرد حمله پهپادی به مرکز ذخیره‌سازی شناور LNG آمریکا در مصر در دیدار نتانیاهو با وزیر جنگ آمریکا چه گذشت؟ + ویدیو دور تازه تحریم‌های ایالات متحده / آمریکا ۸ نفتکش و ۱۰ نهاد مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعا‌های ترامپ در مورد آمادگی برای حمله مجدد به ایران ایران حملات تجاوزکارانه آمریکا و عربستان به عراق را به شدت محکوم کرد احتمال لغو سفر الزیدی به عربستان دستور موساد به مقامات برای در امان ماندن از حملات انتقامی ایران آمریکا به اتباع خود درباره سفر به عراق هشدار داد؛ «به هیچ دلیلی به عراق سفر نکنید»

العربیه از قصد روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی خبر داد

العربیه از قصد روسیه برای وتوی قطعنامه ضد ایرانی خبر داد شبکه العربیه خبر داد که روسیه قصد دارد برای بار دوم قطعنامه مرتبط با بازگشایی تنگه هرمز را وتو کند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۱ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 07
کد خبر: ۳۰۷۵۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه العربیه خبر داد که روسیه تصمیم گرفته است در برابر پیش‌نویس قطعنامه آمریکا و کشورهای خلیج فارس درباره تنگه هرمز از حق وتو استفاده کند.

خبرنگار العربیه در نیویورک به نقل از منابع دیپلماتیک گزارش داد: روسیه با فرمول فصل هفتم که در پیش‌نویس قطعنامه مربوط به هرمز آمده مخالفت کرده است.

روسیه و چین قطعنامه پیشین (پیشنهادی از سوی بحرین) در 18 فروردین را نیز وتو کرده بودند.

مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا بامداد روز گذشته اعلام کرده بود: «به دستور رئیس‌جمهور ترامپ، ایالات متحده همراه با بحرین و شرکای خلیجی‌مان (عربستان سعودی، امارات متحده عربی، کویت و قطر) پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای شورای امنیت سازمان ملل تدوین کرده‌ایم تا از آزادی کشتیرانی در تنگه هرمز دفاع کنیم.»

روبیو همچنین گفت: «این پیش‌نویس از ایران می‌خواهد که فوراً حملات، مین‌گذاری و دریافت عوارض (تولینگ) را متوقف کند..».

انتظار می‌رود طی روزهای آینده رأی‌گیری درباره این قطعنامه در شورای امنیت انجام شود.

کلمات کلیدی: روسیه ترامپ
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار