قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

اظهارنظر ترامپ درباره نشست ایران، روسیه و چین در پکن

اظهارنظر ترامپ درباره نشست ایران، روسیه و چین در پکن رئیس‌جمهور آمریکا می‌گوید شاید ایران، روسیه و چین درباره مسائل غیرهسته‌ای در پکن رایزنی کنند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۶ - ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - 2025 March 14
کد خبر: ۲۷۳۵۳۸

به گزارش راهبرد معاصر، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا به نشست دیپلمات‌های ارشد ایران، روسیه و چین که روز جمعه در پکن برگزار می‌شود، واکنش نشان داد.

ترامپ شامگاه پنجشنبه و در پاسخ به سوال خبرنگاری در این رابطه گفت: «شاید آنها قصد دارند درباره برنامه‌های غیرهسته‌ای صحبت کنند. شاید آنها درباره کاهش تنش درباره سلاح‌های هسته‌ای صحبت کنند».

ایران بار‌ها اعلام کرده به‌دنبال ساخت سلاح هسته‌ای نیست و این تسلیحات جایی در دکترین دفاعی تهران ندارند.

پیش از این، «اسماعیل بقائی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرده بود نشست سه جانبه ایران، چین و روسیه در سطح معاونین وزارت امور خارجه، با تمرکز بر تحولات مرتبط با موضوع هسته‌ای و رفع تحریم‌ها برگزار می‌شود.

به گفته بقائی، در این گفت‌و‌گو‌ها که در چارچوب رایزنی‌های مستمر ایران با طرف‌های مختلف برنامه‌ریزی شده، راجع به دیگر موضوعات مورد علاقه سه کشور از جمله تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی و همچنین موضوعات مرتبط با همکاری‌ها در قالب بریکس و شانگهای نیز بحث و تبادل نظر خواهد شد.

طبق گزارش فاکس نیوز، رئیس‌جمهور آمریکا که میزبان «مارک روته» دبیرکل ناتو در اتاق بیضی بود، گفت که او و «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه زمانی گفت‌و‌گو‌های جدی درباره تسلیحات هسته‌ای داشتند و اگر او بار دیگر رئیس‌حمهور می‌شد و «تقلب» اتفاق نمی‌افتاد، موضوع خلع سلاح هسته‌ای روسیه روی میز بود.

ترامپ تصریح کرد: «من فکر می‌کنم می‌توانستیم با پوتین درباره کاهش تنش و خلع سلاح به توافق برسیم چراکه قدرت تسلیحات هسته‌ای بسیار زیاد و ویرانگر است».

رئیس‌جمهور آمریکا همچنین مدعی شد که چین ممکن است در عرض پنج سال به آمریکا برسد چراکه آنها در حال توسعه سریع زرادخانه اتمی خود هستند.

فاکس‌نیوز نوشته طبق گزارش‌ها، گمان می‌رود روسیه ۵ هزار و ۵۸۰ و آمریکا ۵ هزار و ۲۲۵ سلاح اتمی داشته باشند، اما چین با فاصله بسیاری در رده سوم قرار دارد.

ترامپ همچنین برای گفت‌وگوی هسته‌ای با کره شمالی ابزار تمایل کرد و گفت: «من رابطه‌ای عالی با کیم جونگ اون دارم و باید ببینیم چه اتفاقی می‌افتد»./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار