ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است پیش‌بینی هوای تهران شنبه ۲۵ مهر، دما به ۳۱ درجه می‌رسد /برخی مناطق بارانی می‌شوند گوگل با جمنای می‌خواهد کلاهبرداران تلفنی را ناکام بگذارد

اعلام محدودیت‌های دریایی در جزایر هرمزگان

اعلام محدودیت‌های دریایی در جزایر هرمزگان با توجه به پیش‌بینی‌های هواشناسی، محدودیت‌هایی برای فعالیت دریایی در جزایر هرمزگان اعلام شد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۲ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 08
کد خبر: ۳۰۷۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان روز جمعه به خبرنگاران اظهار داشت: با توجه به وضعیت جوی پیش‌بینی شده و مواج شدن دریا باید شناورهای سبک و صیادی از تردد دریایی خودداری کنند.

مهرداد حسن‌زاده افزود: تردد دریایی و هرگونه فعالیت تفریحی و شنا، به ویژه در محدوده جزایر کیش، لاوان، ابوموسی، سیری، تنب بزرگ و کوچک، بندرلنگه، خمیر، قشم، هنگام، لارک و سیریک ممنوع است.

وی با بیان اینکه وضعیت جوی پیش‌بینی شده تا روز دوشنبه 21 اردیبهشت‌ماه به تناوب ادامه خواهد داشت، گفت: در این مدت باید از خروج شناورها از مبادی غیرمجاز جلوگیری و تمهیدات لازم برای تردد ایمن سایر شناورها اندیشیده شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی هرمزگان نیز گفت: بیشینه سرعت باد در محدوده 40 کیلومتر بر ساعت و ارتفاع امواج دریا به بیش از 100 سانتیمتر خواهد رسید که توصیه می‌شود تمهیدات لازم در بنادر به ویژه بنادر غربی و جزایر انجام و از دریاروی با شناور‌های سبک اجتناب گردد.

مجتبی حمزه نژاد افزود: این شرایط جوی و افزایش باد برروی دریا به تناوب تا روز دوشنبه 21 اردیبهشت به ویژه در ساعات بعدازظهر و شب مورد انتظار است.

به گفته وی به لحاظ دمایی در این مدت ضمن ماندگاری هوای گرم نوسان دمایی استان بین 1 تا 3 درجه سلسیوس پیش بینی می‌شود.

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار