پنهان‌کاری پنتاگون درباره خسارات جنگ با ایران اشتباهات محاسباتی نتانیاهو از عملیات طوفان الاقصی پاکستان: گزارش‌ها درباره استفاده از جنگنده‌های ما علیه یمن «جعلی» است عربستان سعودی حمله به فرودگاه ریاض را تأیید کرد جنگ علیه ایران قیمت سوخت را به گوگل مپ کشاند پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود تأکید مسکو بر اهمیت مشارکت ایران در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت

ترامپ: احتمالاً امشب پاسخ ایران را دریافت می‌کنم / تهدید به "آزادی پلاس" در هرمز

ترامپ: احتمالاً امشب پاسخ ایران را دریافت می‌کنم / تهدید به رئیس‌جمهور آمریکا در گفت‌وگو با شبکه سی‌ان‌ان گفت که انتظار دارد ایران امشب به پیشنهاد باصطلاح صلح واشنگتن پاسخ دهد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 09
کد خبر: ۳۰۷۶۱۸

به گزارش راهبردمعاصر، دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز (شنبه) اعلام کرد که دولت وی احتمالاً اواخر امشب پاسخ ایران را درباره پیشنهاد واشنگتن برای پایان دادن به درگیریها دریافت خواهد کرد.

ترامپ که در مسیر سوار شدن به بالگرد مارین وان در محوطه کاخ سفید با خبرنگاران گفت‌وگو می‌کرد، در پاسخ به پرسش خبرنگار سی‌ان‌ان درباره دریافت پاسخ از ایران گفت: «احتمالاً امشب نامه‌ای دریافت خواهیم کرد.»

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به این سؤال که آیا تهران عمداً روند مذاکرات را کند پیش می‌برد، از اظهارنظر صریح خودداری کرد و گفت: «نمیدانم. به‌زودی خواهیم فهمید.»

این اظهارات ساعاتی پس از آن مطرح شد که مارکو روبیو وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود واشنگتن روز جمعه منتظر دریافت پاسخ ایران درباره طرحی برای پایان دادن به جنگ است.

دونالد ترامپ در قبال ایران رویکردی کاملاً دوگانه دارد و از یک طرف برای توافق با ایران دست و پازنی می‌کند و از طرف دیگر زبان تهدید علیه ایران در پیش گرفته است.

بامداد امروز، وی در جمع خبرنگاران گفت که چنانچه توافق با جمهوری اسلامی ایران به سرانجام نرسد ایالات متحده «مسیر متفاوتی» را در پیش خواهد گرفت.

او سپس اضافه کرد چنانچه این توافق حاصل نشود آمریکا به برنامه‌اش در تنگه هرمز موسوم به «پروژه آزادی» که تنها ۳۶ ساعت بعد از آغاز متوقف شد، بازخواهد گشت.

ترامپ در ادامه گفت که البته برنامه جدید «آزادی‌پلاس» خواهد بود. او توضیح داد که منظورش انجام همان اقدامات ذیل پروژه آزادی «به علاوه چیزهای دیگر» است.

ایالات متحده آمریکا عملیات «پروژه آزادی» را با هدف محافظت از کشتی‌های برخی کشورها جهت عبور از تنگه هرمز راه‌اندازی کرده بود.

با وجود این، بسیاری از شرکت‌های کشتی‌رانی اعلام کرده بودند که این عملیات باعث سرگردانی شده و علی‌رغم وعده‌های آمریکا برای محافظت کماکان کشتی‌ها اعتمادی برای عبور از تنگه هرمز ندارند./مشرق

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار