امروز مهم‌ترین میدان مبارزه با آمریکا و حل مشکلات مردم است گام‌های مثبت مدیریت شهری برای کنترل ترافیک پایتخت استعفای معلمان شایعه است آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟

قوه قضائیه: پدر احسان افرشته ۲۴ خردادماه ۱۴۰۴ از دنیا رفته است

قوه قضائیه: پدر احسان افرشته ۲۴ خردادماه ۱۴۰۴ از دنیا رفته است قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: پدر احسان افرشته در روز دوم عملیات نظامی کارفرمای پسرش علیه مردم ایران (رژیم صهیونیستی) در جنگ دوازده روزه بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفته است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۸ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - 2026 May 14
کد خبر: ۳۰۸۱۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، قوه قضائیه در اطلاعیه ای اعلام کرد: «عناصر معاند و مرتبطین عملیاتی و پنهان معدوم احسان افرشته پس از اجرای حکم اعدام وی در یک خبرسازی و کارسازی آشکار در ادعایی سراسر دروغ مدعی شدند پدر این جاسوس شناسنامه‌دار سرویس جاسوسی موساد پس از شنیدن خبر اجرای حکم او سکته کرده و از دنیا رفته است.

با توجه به سابقه معاندین در خبرسازی و طرح ادعاهای دروغ پیرامون عناصر معدوم و همکارشان، موضوع برای روشن شدن ادعای صورت گرفته مورد بررسی قرار گرفت.

در بررسی‌ها مشخص شد پدر احسان افرشته در روز دوم عملیات نظامی کارفرمای پسرش علیه مردم ایران (رژیم صهیونیستی) در جنگ دوازده روزه بر اثر سکته قلبی دار فانی را وداع گفته است.

مطابق اسناد و مدارک موجود، پدر احسان افرشته در تاریخ ۲۴ خردادماه ۱۴۰۴ از دنیا رفته است و ادعای سکته وی بعد از شنیدن خبر اجرای حکم پسرش کذب و فاقد اعتبار است.»

کلمات کلیدی: قوه قضاییه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار