عاشورا و تاسوعا کدام مراکز خدمات‌رسان تهران تعطیل است؟ خبر خوش معاون رئیس قوه قضائیه برای دانش‌آموختگان حقوق جاده چالوس دوطرفه شد آموزش و پرورش: امتحانات نهایی بدون تغییر برگزار می‌شود محدودیت‌های ترافیکی تاسوعا و عاشورا در قم آنفلوآنزای تابستانی از راه رسید/ این استان‎‌ها بالاتر از آستانه هشدار محدودیت‌های ترافیکی ۵ روزه در جاده‌های شمال اعمال می‌شود اختلال همزمان در ایتا، بله و سروش پلاس ۱۴ شهر ایران رکورددار گرما در خرداد ۱۴۰۵ گرمای کشنده در اروپا؛ ۳ کشته در فرانسه و هشدار بی‌سابقه برای انگلیسی‌ها وضعیت آب و هوای تهران تا پایان هفته/ هوا تا چند درجه گرم‌تر می‌شود؟ زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟

کیک‌های مشکوک تا نزدیکی پایتخت رسید

کیک‌های مشکوک تا نزدیکی پایتخت رسید دادستان عمومی و انقلاب شهرستان فردیس از کشف کیک‌های آلوده به قرص در استان البرز خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۸ - ۲۳ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 14
کد خبر: ۳۰۸۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسن جهانشاهلو در اینستاگرام خود نوشت:

با توجه به کشف کیک‌های آلوده در سطح شهر، از تمام فردیسوندان عزیز درخواست دارم به مصرف کیک توسط اعضای خانواده خود تا اطلاع بعدی نظارت کنند.

 

طی چند روز اخیر گزارش‌ها و عکس‌هایی در فضای مجازی منتشر شده که حکایت از وجود قرص‌هایی درون کیک‌ دارد، این کیک‌ها تا کنون در مناطقی چون هرمزگان، کرمان، بوشهر و ... مشاهده شده است.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار