آتش سوزی واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان + جزئیات واژگونی مرگبار اتوبوس در محور فیروزآباد-کوار/ ۱۵ کشته و ۲۷ مصدوم تاکنون مفقودی ۳ گردشگر در دامغان / یک نفر جان باخت تاثیر مصرف لبنیات بر کیفیت خواب نتایج نظرسنجی اسکای اسپورتس: کریستیانو رونالدو؛ برترین بازیکن تاریخ فوتبال تصاویر / مطبوعات شنبه ۲۸ تیر ماه ۱۴۰۴ / از آش شور شام تا دیپلماسی برای تعویق ماشه سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند

آیا مصرف پنیر اعتیادآور است؟

بسیاری از افراد از انواع پنیر در وعده‌های غذایی مختلف خود استفاده می‌کنند. اما به نظر می‌رسد استفاده بیش از حد از پنیر می‌تواند اعتیادآور باشد. موضوعی که شاید بسیاری از افراد از آن مطلع نباشند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۳ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس مطالعات، آمریکایی ها حدود 6 پوند پنیر در هر سال در اواسط دهه 1970 میلادی می خوردند و در سال 2018، این رقم به 11 پوند افزایش یافته است.

 

گرچه فاكتورهای بسیاری در این روند رشد وجود دارد اما متخصصان معتقدند كه این رقم تا حدودی به دلیل پروتئینی به نام كازئین است كه در سایر لبنیات نیز یافت می شود. به عنوان یک پروتئین، کازئین معمولاً توسط بدن ما به ترکیبات کوچکتر، که اکنون کازومورفین نامیده می شود، تجزیه می شود. سپس این ماده از سد خونی مغزی ما عبور کرده و به گیرنده های دوپامین مغز ما متصل می شوند و باعث می شوند که آنها دوپامین یا هورمونی که لذت و احساس پاداش به ما می دهد را آزاد کنند.

 

بنابراین به طور خلاصه، پنیر باعث می‌شود احساس خوبی داشته باشید و این باعث می شود تا بیشتر از آن میل کنید.علاوه بر این، مقدار بالای چربی آن نیز باعث می‌شود مرتب هوس کنید این ماده را مصرف کنید، زیرا آزاد شدن اندورفین ها پس از برآورده شدن از آن ولع نیز لذت‌بخش و ارزشمند است، که این چرخه را تکرار می کند.

 

خوشبختانه، پنیر سلامتی شما را به هیچ وجه تهدید نمی کند. البته بیشتر پنیرها دارای لاکتوز هستند و بنابراین افرادی که تحمل لاکتوز ندارند باید تا حد ممکن از مصرف بیش از حد آن جلوگیری کنند.خواص خفیف اعتیاد آور و لذت بخش پنیر، از بزرگترین دلایلی است که باعث می شود پس از شیر، محبوب ترین و شناخته شده ترین فرآورده لبنی باشد.

منبع: انتخاب

ارسال نظر
آخرین اخبار