چاووش اوغلو: آنکارا و برخی کشورهای اروپایی مخالف تحریم‌ها علیه ایران هستند-راهبرد معاصر
عملیات شهادت طلبانه در قلب تل‌آویو + واکنش گروه‌های مقاومت  مصر: در مرحله نخست ۳۳ زندانی اسرائیلی در مقابل ۱۸۹۰ اسیر فلسطین آزاد می‌شوند دبیر کل سازمان ملل: آتش‌بس میان اسرائیل و لبنان همچنان پابرجاست، اما شکننده است سازمان امنیت سعودی: کشور در معرض توطئه قرار دارد وقوع انفجار‌های بزرگی «ایلات» را به لرزه درآورد پزشکیان: آماده تضمین امنیت در منطقه هستیم و نیازی به غرب نداریم السیسی با خلیفه حفتر دیدار کرد روس‌اتم: مذاکرات با ایران درباره احداث یک نیروگاه اتمی جدید به‌زودی آغاز می‌شود توافق اربیل و سلیمانیه برای تشکیل دولت اقلیم کردستان عراق جزئیات آزادی اسرای عضو گروه‌های مبارز فلسطینی در مرحله اول پزشکیان: مصمم به عملیاتی کردن طرح جامع راهبردی ایران و روسیه هستیم بن‌گویر، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اعتراض به توافق تبادل اسرا استعفا کرد رأی دادگاه عالی آمریکا به ممنوعیت تیک‌تاک متن معاهده راهبردی ایران و روسیه منتشر شد/ جزئیات توافق تهران و مسکو نخست‌وزیر گرینلند: نمی‌خواهیم بخشی از ایالات متحده باشیم

چاووش اوغلو: آنکارا و برخی کشورهای اروپایی مخالف تحریم‌ها علیه ایران هستند

وزیر امور خارجه ترکیه درباره موضع آنکارا در قبال تحریم آمریکا علیه ایران نیز خاطرنشان کرد که هم آنکارا و هم برخی کشورهای اروپایی با آن مخالف هستند و مردم ایران بیش از همه از آن تأثیر می‌پذیرند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۵ - ۲۴ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 15
کد خبر: ۳۰۸۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  مولود چاووش‌اوغلو وزیر امور خارجه ترکیه در نوزدهمین نشست دوحه و در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه رویکرد آنکارا نسبت به اقدام آمریکا برای اعمال تحریم علیه ترکیه به‌دلیل خرید اس‌ــ‌400 از روسیه چه خواهد بود، گفت: هیچ مشکلی با تحریم و تهدید قابل حل نیست. مقامات آمریکا نیز باید این را درک کنند.

 

وی در ادامه افزود: ترامپ هم با اعمال تحریم مخالفت دارد، ولی اگر تحریم وضع کنند، ترکیه مجبور است واکنش متقابل نشان دهد. سعی داریم مشکل موجود را با درک یکدیگر از طریق گفت‌وگو حل کنیم.

 

چاووش‌اوغلو در رابطه با قطعنامه مجلس سنای آمریکا برای تأیید حوادث سال 1915 به‌‌عنوان «نسل‌کشی ارامنه» نیز تصریح کرد: سیاستمدارانی که در خصوص وقایع تاریخی اطلاعات محدود دارند، نباید درباره این حوادث قضاوت کنند. سنای آمریکا این تصمیم را به‌دلیل ناراحتی از عملیات ارتش ترکیه در شمال سوریه و با هدف جلب رضایت لابی‌های ارامنه در آمریکا گرفته است.

 

او با بیان اینکه ترکیه روابط خوبی با روسیه دارد، اما در برخی موضوعات از جمله بحران سوریه، جزیره کریمه و لیبی با مسکو اختلاف نظر دارد، گفت: بحران در لیبی و سوریه، برای ترکیه و روسیه موضوعاتی برای رقابت نیستند. موضوعاتی وجود دارد که ترکیه و روسیه در مورد آنها هم‌عقیده هستند و مواردی هم وجود دارد که اختلاف نظر دارند. کسی نمی‌تواند بگوید که ترکیه و روسیه درباره سوریه و لیبی با هم رقابت می‌کنند. اگرچه در مورد سوریه اختلاف نظراتی داریم اما با هم تلاش می‌کنیم که راه‌حل پایدار برای این کشور پیدا شود.

 

چاووش‌اوغلو افزود: این ی.پ.گ. است که در این منطقه به‌دنبال تغییر بافت اجتماعی است، هم از نظر قومی و هم از نظر ایدئولوژیک. چرا از 350 هزار کرد سوری که در ترکیه به‌سر می‌برند، بیش از 200 هزار کردی که در شمال عراق هستند به نقاط تحت کنترل ی.پ.گ. بازنگشتند؟ زیرا ی.پ.گ. آنان را به ترک آن مناطق مجبور کرد.

 

وزیر امور خارجه ترکیه درباره موضع آنکارا در قبال تحریم آمریکا علیه ایران نیز خاطرنشان کرد که هم آنکارا و هم برخی کشورهای اروپایی با آن مخالف هستند و مردم ایران بیش از همه از آن تأثیر می‌پذیرند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار