پنتاگون: تیرباران «نضال حسن» به صورت زنده پخش می‌شود تأکید مسکو بر اهمیت مشارکت ایران در اجلاس کشورهای مشترک‌المنافع کاهش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز پیت هگست چه نقشه‌ای برای ارتش آمریکا دارد؟ چرا اظهارات جی دی ونس درباره غنی‌سازی مهم است؟ الحوثی: الگوی سعودی در تجاوز به یمن کاملاً صهیونیستی و شیطانی است آیا ترامپ پیش از انتخابات دستور حمله به ایران را می‌دهد؟ هشدار صریح مقتدی صدر به آمریکا درباره مداخله در عراق ترامپ مدعی پیشرفت در مذاکرات با ایران شد عربستان حمله انصارالله به فرودگاه اب‌ها و ملک خالد را تأیید کرد ترامپ: به‌مناسبت تولد پوتین تماسی با او خواهم داشت استفاده کشتی‌های ایرانی از بنادر امارات ممنوع شد پاکستان حضور نظامی در عربستان را تایید کرد ترامپ: روسیه می‌گوید طاعون تحت کنترل است عراقچی: شروط و ملاحظات ایران را در قالب طرح دقیق و عملیاتی به میانجی‌ها ارائه کردیم آتلانتیک: ترامپ دستور تدوین گزینه‌های نظامی فوری به سنتکام داده‌است / حملات قبل از انتخابات مقدمه‌ای برای جنگ گسترده پس از انتخابات است

رسانه‌های آمریکایی: ترامپ بدون دریافت امتیاز، عقب‌نشینی کرد/ جزئیات پیام تازه رئیس‌جمهور آمریکا

رسانه‌های آمریکایی: ترامپ بدون دریافت امتیاز، عقب‌نشینی کرد/ جزئیات پیام تازه رئیس‌جمهور آمریکا پس از اظهارات تازه دونالد ترامپ درباره سرنوشت ادعایی اورانیوم غنی‌شده ایران، شماری از خبرنگاران و تحلیلگران این موضع را نشانه‌ای از عقب‌نشینی واشنگتن و نزدیک شدن به موضع تهران در یکی از اصلی‌ترین اختلافات هسته‌ای توصیف کردند.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 26
کد خبر: ۳۰۹۱۷۶

به گزارش راهبردمعاصر، واکنش‌ها به پیام جدید «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا درباره سرنوشت ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران ادامه دارد و برخی تحلیلگران و خبرنگاران آمریکایی آن را نشانه‌ای از نرمش واشنگتن در مذاکرات توصیف کرده‌اند.
ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال» نوشت: «اورانیوم غنی‌شده یا فورا به ایالات متحده تحویل داده خواهد شد تا به آمریکا منتقل و نابود شود، یا ترجیحا با مشارکت و هماهنگی جمهوری اسلامی ایران در داخل کشور یا در مکانی قابل قبول دیگر نابود خواهد شد؛ آن هم با حضور کمیسیون انرژی اتمی یا نهاد مشابه آن به عنوان ناظر این روند.»

در واکنش به این اظهارات، «باراک راوید» خبرنگار پایگاه خبری آکسیوس نوشت: «به نظر می‌رسد این اظهارنظر ترامپ نشان‌دهنده نرمش در موضع ایالات متحده درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده و نزدیک شدن به موضع ایران در این مسئله باشد.»

پایگاه خبری آکسیوس نیز در گزارشی نوشت موضع آمریکا درباره ذخایر اورانیوم غنی‌شده ایران در حال «نرم‌تر شدن» است و ترامپ به موضع تهران در این پرونده کلیدی نزدیک‌تر شده است.

همچنین «مرتضی حسین» خبرنگار وبگاه «دراپ‌سایت» نوشت: «به نظر می‌رسد ترامپ به سمت پذیرش پیشنهاد ایران برای رقیق‌سازی ذخایر اورانیوم غنی‌شده در داخل کشور و تحت نظارت آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، به جای انتقال آن به آمریکا، گرایش پیدا کرده است.»

او افزود: «اگر این موضوع عملی شود، مانع جدی دیگری بر سر راه توافق از طریق مذاکره از میان برداشته خواهد شد.»

در همین حال، «یان برمر» تحلیلگر و مدیر موسسه «اوراسیا گروپ» نیز در واکنش به پیام ترامپ نوشت: «این یک عقب‌نشینی قابل توجه دیگر در اهداف جنگی ترامپ است.»

او همچنین افزود مقامات ایران امتیاز ملموسی در این مذاکرات به آمریکا نداده‌اند و حال باید خشنود باشند که بدون اعطای امتیازات سنگین، خواست خود را به طرف آمریکا تحمیل کرده‌اند./ایسنا

کلمات کلیدی: ترامپ
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار