اصابت و آتش سوزی 7 کشتی متخلف در تنگه هرمز دیدار قالیباف با آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای/ آخرین تحولات جنگ نظامی بررسی شد سردار باقرزاده: کویت اسارت چهار ایرانی را تایید کرد/ سفیر ایران توانست با آنها ملاقات کند سخنگوی سپاه: هنوز همه منطقه را درگیر جنگ نکرده‌ایم مقام امنیتی: ایران تصمیم قطعی گرفته به هر تعرض بدون محدودیت و خویشتنداری پاسخ دهد احتمال شنیده‌شدن صدای انفجار در شمال‌شرق کرمانشاه انفجار یک فروند سوپر نفتکش متخلف در جنوب تنگه هرمز قالیباف در دیدار با عاصم منیر: آمریکا فقط با اجرای شروط هفتگانه می‌تواند اعتماد ایران را کسب کند/ جنگ طلب نیستیم پزشکیان: خاک می‌خوریم، اما خاک نمی‌دهیم عضو کمیسیون فرهنگی مجلس: حجاب آزاد نشده / اقدامات مراقبتی در حال آغاز است سردار ابن‌الرضا مشاور امور دفاعی پزشکیان شد رئیس ستادکل نیرو‌های مسلح: جنگ جدیدی علیه ایران آغاز شود دامن همه را می‌گیرد/ ایران منتظر نتایج انتخابات کنگره آمریکا نیست محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل

چمران: آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست

چمران: آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست رئیس شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا گفت: اگر دشمن شهر و زیرساخت‌های ما را هدف قرار دهد، پاسخ جمهوری اسلامی باید متقابل، شدید و بازدارنده باشد تا دشمن نتواند با جنگ رسانه‌ای و تبلیغاتی، پیروزی دروغین برای خود القا کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 28
کد خبر: ۳۰۹۳۵۶
چمران: آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران پنجشنبه ۷ خرداد در حاشیه مراسم یادبود خانواده رهبر شهید انقلاب در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات اخیر آمریکا اظهار کرد: آمریکا موجودی صددرصد غیرقابل اعتماد است و هیچ‌گاه نمی‌توان به قول، وعده و برنامه‌های این کشور اعتماد کرد؛ همان‌گونه که اقدام شب گذشته آن‌ها نیز نمونه‌ای آشکار از بی‌تعهدی و رفتار خصمانه واشنگتن بود.

وی با تأکید بر ضرورت دفاع قاطع از حقوق ملت ایران افزود: اگر بخواهیم به نتایج مثبت دست پیدا کنیم و حقوق ملت را به‌طور کامل استیفا کنیم، نباید در برابر دشمن متجاوز کوتاهی یا اغماض داشته باشیم و باید پاسخ لازم و انتقام متناسب از اقدامات خصمانه آن‌ها گرفته شود.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: فرمول مواجهه با متجاوز روشن است؛ اگر دشمن فرودگاه ما را هدف قرار دهد، ما نیز باید متقابلاً همان مراکز را هدف قرار دهیم و پاسخ صرفاً محدود به پایگاه‌های نظامی آمریکا نباشد. همچنین اگر شهرهای ما مورد حمله قرار گیرد، پاسخ نیز باید متناسب، قاطع و کوبنده باشد تا بازدارندگی لازم ایجاد شود.

چمران در پایان با اشاره به جنگ روانی و رسانه‌ای جبهه استکبار خاطرنشان کرد: در صورت هرگونه ضعف در پاسخ به دشمن، آن‌ها با استفاده از شبکه گسترده تبلیغاتی خود تلاش می‌کنند افکار عمومی جهان را منحرف کرده و پیروزی پوشالی و غیرواقعی برای خود ترسیم کنند، در حالی که چنین پیروزی‌ای هیچ‌گاه در میدان واقعی به دست نیاورده‌اند و نخواهند آورد.

کلمات کلیدی: مهدی چمران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار