پزشکیان قبل از عزیمت به هند: بریکس ظرفیت مقابله با یکجانبه‌گرایی است عراقچی:مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بپردازند وزارت دفاع: به‌زودی گوشه‌ای از کوه‌ یخ صنایع دفاعی را می‌بینید «ستاد کل نیروهای مسلح» و «قرارگاه مرکزی قرارگاه خاتم» چه فرقی دارند؟ نقطه‌ضعف بزرگ بمب‌افکن B-21 آمریکا رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟

اعمال برخی تغییرات در تفاهم‌نامه احتمالی/ متن هنوز نهایی نشده

اعمال برخی تغییرات در تفاهم‌نامه احتمالی/ متن هنوز نهایی نشده یک منبع مطلع عنوان کرد متونی که توسط رسانه‌های غربی منتشر می‌شود دقیق نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 May 29
کد خبر: ۳۰۹۴۰۰

به گزارش راهبرد معاصر، یک منبع مطلع راجع به انتشار برخی متون ادعایی در بعضی از رسانه‌های غربی با عنوان جزئیاتی از متن نهایی گفت: متن تا این لحظه جمع‌بندی نهایی نشده است و در صورتی که نهایی شود به صورت رسمی اعلام خواهد شد. به همین دلیل متونی که تا این لحظه رسانه‌های غربی به عنوان جزئی از متن اصلی منتشر کرده‌اند عاری از دقت است.

وی تاکید کرد: متن تفاهم‌نامه احتمالی طی چند روز گذشته تغییراتی داشته است.

کلمات کلیدی: آمریکا ایران
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار