کشتی اسکورت شده آمریکا در تنگه هرمز هدف قرار گرفت + تصاویر موقعیت کشتی زمین گیر شده عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران

هواپیمایی کویت میزان خسارات در پی حملات ایران را منتشر کرد

شرکت هواپیمایی کویت بامداد امروز تأیید کرد ترمینال یک فرودگاه بین‌المللی این کشور در حملات پهپادی و موشکی ایران به شدت تخریب شده و خسارات سنگینی به تأسیسات فرودگاهی وارد آمده است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۲ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 03
کد خبر: ۳۰۹۸۴۸

به گزارش راهبردمعاصر؛‌ در ادامه تحولات نظامی در منطقه غرب آسیا و پاسخ متقابل ایران به اقدامات اخیر آمریکا، فرودگاه بین‌المللی کویت بامداد امروز (چهارشنبه) هدف حملات پهپادی و موشکی ایران قرار گرفت.

این حمله که به تأیید مقامات کویتی رسیده، خسارات سنگینی به تأسیسات فرودگاهی وارد کرده و تردد هوایی در این کشور را دچار اختلال جدی کرده است.

به گزارش الخلیج آنلاین به نقل از منابع خبری، اداره کل هواپیمایی کشوری کویت با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد که ساختمان ترمینال یک (T۱) این فرودگاه هدف حملات مستقیم پهپادها و موشک‌های ایرانی قرار گرفته که در نتیجه آن بخش قابل توجهی از زیرساخت‌های فرودگاهی تخریب شده است.

این نهاد در بیانیه خود بلافاصله پس از حمله، طرح اضطراری را فعال و پروازها را تا اطلاع ثانوی لغو کرد. برخی پروازها نیز به فرودگاه‌های جایگزین در کشورهای همسایه هدایت شده‌ است.

ارتش کویت بامداد امروز چهارشنبه از حمله موشکی و پهپادی به این کشور خبر داد و مدعی مقابله پدافندی با پرتابه‌ها شد.

طبق ویدئوهای منتشرشده، آژیرهای هشدار در بخش‌هایی از کویت به صدا در آمده است و پدافند مستقر در پایگاه‌های آمریکا فعال شده‌اند.

بر اساس بیانیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در اواخر شب گذشته ارتش متجاوز آمریکا یک نفتکش ایرانی را در حوالی تنگه هرمز مورد اصابت پرتابه هوایی قرار داد که این نفتکش از محل موتورخانه دچار خسارت گردید.

در پاسخ به این تجاوز و نقض مقررات تنگه هرمز شناور متعلق به دشمن آمریکایی صهیونی به نام پانایا مورد هدف موشک‌های نیروی دریایی سپاه قرار گرفت.

دشمن آمریکایی در تجاوزی مجدد یک دکل مخابراتی سپاه در جنوب جزیره قشم را هدف پرتابه‌های هوایی خود قرار داد در پاسخ به این تجاوز پایگاه هوایی و بالگردی آنان مستقر در یکی از کشورهای منطقه و همچنین مرکز ناوگان پنجم دریایی آمریکا مورد تهاجم موشکی و پهپادی نیروی هوافضای سپاه قرار گرفتند./مشرق

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار