دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند شکار زهپاد آمریکا در تنگه هرمز | Remus ۶۰۰ دومین غنیمت سپاه از آمریکا + فیلم توئیت قالیباف درباره ادعا‌های آمریکا و تردد از تنگه هرمز؛ یک دستگاه چاپ دلار رایگان در تنگه هرمز گذاشته‌اند؛ بفرمایید بروید بردارید! واکنش پزشکیان به حواشی استخاره روز بازگشایی مدارس: آیه‌ای درباره صبر آمد/ همه تصور کردند بد آمده، اما خیلی خوب بود ماجرای حبس حمید رسایی چیست؟ | حکم ۱۰ ماه زندان حمید رسایی نماینده تهران اجرا می‌شود؟ هجوم اتباع افغانستانی به مرز خراسان‌رضوی صحت دارد؟ پزشکیان یک قانون مصوب مجلس را ابلاغ کرد + جزییات 

نامه به شعام برای برگزاری انتخابات شوراها تا پایان تابستان

 جوکار گفت: تصمیم‌گیری درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها با موافقت شورای‌ عالی امنیت ملی صورت خواهد گرفت.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 09
کد خبر: ۳۱۰۳۲۱

به گزارش راهبردمعاصر، محمدصالح جوکار در نشست مشترک اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور و ستاد انتخابات وزارت کشور با تاکید بر ضرورت برگزاری انتخابات در سریع‌ترین زمان ممکن  تصریح کرد: در صورت تامین نظر شورای عالی امنیت ملی، هیات نظارت و ستاد انتخابات کشور آمادگی دارند که انتخابات را تا پایان تابستان برگزار کنند.

به گفته جوکار هیات مرکزی نظارت و ستاد انتخابات کشور برای تصمیم‌گیری در این خصوص متنی را تنظیم و به دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی ارسال خواهند کرد.

در نشست امروز زینی‌وند، رئیس ستاد انتخابات کشور هم از آماده‌شدن همه امکانات، زیرساخت ها و لوازم برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا خبر داد و افزود: ستاد انتخابات کشور منتظر تصمیم‌گیری شورای عالی امنیت ملی درباره زمان برگزاری انتخابات است.

 همچنین هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی با اشاره به شرایط جنگی کشور مصوب کرد که اعضای هیات رئیسه شوراهای اسلامی ششم، شهرداران و دهیاران تا زمان برگزاری انتخابات و انتخاب اعضای شوراهای هفتم به فعالیت قانونی خود ادامه دهند.

در ادامه این نشست عضو هیات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور با تاکید بر ضرورت برگزاری سریعتر انتخابات گفت: تجربه مهم حضور مردم در میدان در یک‌صد روز گذشته نشان داد که می‌توان از ظرفیت گسترده مردمی برای تمهید شرایط اجرایی انتخابات بهره گرفت و درباره برگزاری انتخابات در اولین زمان ممکن تصمیم‌گیری کرد.

 سید مرتضی محمودی با اشاره به اینکه تعویق طولانی مدت انتخابات شوراها مطلوب مردم نیست، افزود: مردم به شیوه‌های مختلف از نمایندگان خود در مجلس شورای اسلامی می‌خواهند که شرایط برگزاری انتخابات شوراها را هر چه سریعتر فراهم کنند.

 محمودی تاکید کرد برگزاری انتخابات در تثبیت موقعیت نظام از بعد داخلی و بین المللی نیز آثار مثبت و پیام روشنی خواهد داشت./تسنیم

کلمات کلیدی: شورا
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار