العربی‌الجدید: ایران با زبان متناسب به تمام بند‌های نامه ترامپ پاسخ داده است گرینلند دولت جدید تشکیل داد سازمان ملل: همه چیز در غزه از جمله زندگی رو به پایان است افزایش شمار قربانیان زلزله میانمار به ۷۰۰ تن تعیین شیخ «اسامه الرفاعی» به سمت مفتی کل سوریه پاسخ رئیس جمهور لبنان به زمان ازسرگیری پرواز‌ها از ایران ترامپ: ترجیح می‌دهم با ایران به توافق برسم گزارش مرکز لرزه‌نگاری آمریکا از زمین‌لرزه ۷.۷ ریشتری میانمار + عکس ۱۴۴ کشته و ۷۳۲ زخمی جدیدترین آمار از زلزله امروز میانمار تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌الله زینب نصرالله: لبنان هرگز اسرائیلی نخواهد شد مقدم‌فر: آمریکا خطا کند با پاسخ‌های شگفت‌انگیزی مواجه می‌شود علت انتخاب عمان برای پاسخ به آمریکا از زبان عراقچی عراقچی: هیچکدام از مواردی که از نامه ترامپ منتشر شده است را تایید نمی‌کنیم + فیلم پنتاگون: در جنگ احتمالی با چین، پایگاه گوام در مراحل نخست ویران می‌شود

گورباچف: آمریکا به دنبال سلطه نظامی بر جهان است

آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی سابق گفت که آمریکا با خروج از معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای به دنبال سلطه نظامی بر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل گورباچف» آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی در مصاحبه‌ای با روزنامه «آساهی» ژاپن که روز سه‌شنبه (امروز) منتشر شد، گفت، آمریکا با کنار گذاشتن معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای، به دنبال دستیابی به برتری نظامی مطلق است.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، گورباچف گفت: «دلیل اصلی خروج آمریکا از این معاهدات، از بین بردن انواع محدودیت‌ها در حوزه نظامی و دستیابی به برتری مطلق نظامی است. به هر حال در دنیای مدرن، هژمونی یک کشور غیرممکن است.»

 

وی افزود: «اگر هرگونه ناپایداری در حوزه امنیتی وجود داشته باشد تمام سیاست‌های جهانی در نتیجه یک مسابقه تسلیحاتی جدید، دچار هرج و مرج و بی‌ثباتی خواهند شد. این موضوع، امنیت تمام ملل جهانی از جمله آمریکا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.»

 

به گفته گورباچف، روسیه و آمریکا باید مذاکرات پیرامون مسئله کنترل تسلیحاتی را از سر بگیرند و به سمت جهانی عاری از سلاح هسته‌ای پیش بروند.

 

کشورهای آمریکا و روسیه بعد از ماه‌ها متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، روز جمعه (یازده مرداد) رسما از آن خارج شدند. پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد.

منبع: فارس

 

ارسال نظر