گورباچف: آمریکا به دنبال سلطه نظامی بر جهان است-راهبرد معاصر
واکنش روسیه به تصمیم آمریکا برای استقرار سامانه موشکی در آلمان سید حسن نصرالله: هدف غرب لطمه زدن به ارزش‌های مرتبط با جهاد، شهادت و مقاومت بود واکنش ایران به ادعای استفاده از تسلیحات تهران توسط یمن آمریکا تحریم‌هایی را علیه رژیم صهیونیستی اعمال کرد طعنه رهبر انصارالله به فرار ناو آمریکایی: شما از شیر غران، گریخته‌اید، نه یک موش! نتانیاهو: هر توافقی باید به اسرائیل اجازه دهد به جنگ بازگردد موافقتنامه جامع همکاری ایران و روسیه بزودی امضا می‌شود استقرار سفیر جمهوری آذربایجان در تهران در آینده نزدیک حماس: تاکنون هیچ خبر جدیدی درباره مذاکرات به ما داده نشده است سرنگونی پهپاد رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه قالیباف و پوتین دیدار کردند سرویس اطلاعات خارجی روسیه: واشنگتن به دنبال جایگزین برای زلنسکی است وضعیت زندانیان ایرانی محور گفت‌وگوی سفیر ایران و معاون وزیر دادگستری ترکیه واکنش کرملین به بیانیه پایانی نشست ناتو قرارداد یک میلیارد دلاری مراکش با رژیم صهیونیستی در بحبوحه جنگ در غزه

گورباچف: آمریکا به دنبال سلطه نظامی بر جهان است

آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی سابق گفت که آمریکا با خروج از معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای به دنبال سلطه نظامی بر جهان است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۰۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، «میخائیل گورباچف» آخرین رئیس‌جمهوری اتحاد جماهیر شوروی در مصاحبه‌ای با روزنامه «آساهی» ژاپن که روز سه‌شنبه (امروز) منتشر شد، گفت، آمریکا با کنار گذاشتن معاهدات کنترل تسلیحات هسته‌ای، به دنبال دستیابی به برتری نظامی مطلق است.

 

به نوشته خبرگزاری «تاس»، گورباچف گفت: «دلیل اصلی خروج آمریکا از این معاهدات، از بین بردن انواع محدودیت‌ها در حوزه نظامی و دستیابی به برتری مطلق نظامی است. به هر حال در دنیای مدرن، هژمونی یک کشور غیرممکن است.»

 

وی افزود: «اگر هرگونه ناپایداری در حوزه امنیتی وجود داشته باشد تمام سیاست‌های جهانی در نتیجه یک مسابقه تسلیحاتی جدید، دچار هرج و مرج و بی‌ثباتی خواهند شد. این موضوع، امنیت تمام ملل جهانی از جمله آمریکا را تحت تاثیر قرار خواهد داد.»

 

به گفته گورباچف، روسیه و آمریکا باید مذاکرات پیرامون مسئله کنترل تسلیحاتی را از سر بگیرند و به سمت جهانی عاری از سلاح هسته‌ای پیش بروند.

 

کشورهای آمریکا و روسیه بعد از ماه‌ها متهم کردن یکدیگر به نقض مفاد معاهده منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، روز جمعه (یازده مرداد) رسما از آن خارج شدند. پیمان منع موشک‌های هسته‌ای میان‌برد، آمریکا و روسیه را از تملک، تولید یا پرتاب آزمایشی موشک‌های زمین‌پایه میان‌برد (۱۰۰۰ - ۵۰۰۰ کیلومتر) و کوتاه‌بردتر (۱۰۰-۵۰۰ کیلومتر) منع می‌کند. این پیمان در دهه هشتاد میلادی و در دوران ریاست‌جمهوری «رونالد ریگان» و «میخائیل گورباچف» روسای جمهوری وقت آمریکا و شوروی سابق منعقد شد.

منبع: فارس

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار