منحنی شاخص 37 صنعت در بازه هفتگی صعودی شد چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری

خبر مهم برای بازنشستگان؛ مرحله آخر متناسب‌سازی حقوق اجرا شد

بازنشستگان مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با تشریح جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌گیران در سال ۱۴۰۵، از اجرای مرحله نهایی طرح متناسب‌سازی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - 2026 June 17
کد خبر: ۳۱۱۰۲۲

به گزرش راهبردمعاصر، اسکندر کاکایی با تشریح جزئیات افزایش حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران در سال ۱۴۰۵، از اجرای مرحله نهایی طرح متناسب‌سازی خبر داد و گفت: مستمری حداقل‌بگیران ۶۰ درصد و سایر سطوح دستمزدی ۴۵ درصد افزایش یافته و فرآیند سه‌ساله متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان نیز مطابق قانون برنامه هفتم پیشرفت به پایان رسیده است.
وی با تشریح جزئیات افزایش حقوق و اجرای مرحله نهایی متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان در سال ۱۴۰۵، اظهار کرد: این اقدامات در راستای اجرای تکالیف قانونی و صیانت از قدرت خرید بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی انجام شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به اعمال افزایش مستمری‌ها در احکام جدید افزود: افزایش مستمری بازنشستگان و مستمری‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری بر اساس مصوبات قانونی شورای عالی کار و پس از طی مراحل قانونی اجرایی شده است.

کاکایی تصریح کرد: بر اساس احکام جدید، مستمری حداقل‌بگیران سازمان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۵ با رشد ۶۰ درصدی همراه شده و مستمری سایر سطوح دستمزدی نیز ۴۵ درصد افزایش یافته است. علاوه بر این، مبلغ ثابت ۱۵ میلیون و ۵۸۶ هزار و ۴۷۰ ریال نیز در احکام این گروه از مستمری‌بگیران لحاظ شده است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان را یکی از مهم‌ترین برنامه‌های حمایتی سازمان برای حفظ قدرت خرید این قشر دانست و گفت: این برنامه مطابق جزء (۲) بند (ر) ماده ۲۸ قانون برنامه هفتم پیشرفت کشور در سه مرحله طراحی و اجرا شده است.

وی افزود: مرحله نخست متناسب‌سازی در سال ۱۴۰۳ با اعمال ۴۰ درصد، مرحله دوم در سال ۱۴۰۴ با اعمال ۳۰ درصد و مرحله سوم نیز در سال ۱۴۰۵ با اعمال ۳۰ درصد اجرایی شده و بدین ترتیب فرآیند سه‌ساله پیش‌بینی‌شده در قانون به پایان رسیده است.

کاکایی با بیان اینکه بیش از ۲ میلیون نفر از مستمری‌بگیران غیرحداقل‌بگیر سازمان تأمین اجتماعی در سراسر کشور مشمول این طرح شده‌اند، خاطرنشان کرد: آثار اجرای متناسب‌سازی در احکام صادره بازنشستگان قابل مشاهده است و نقش مهمی در بهبود وضعیت معیشتی و حفظ قدرت خرید آنان دارد.

وی درباره مبنای محاسبات متناسب‌سازی نیز توضیح داد: هدف این طرح حفظ نسبت مستمری بازنشسته به حداقل دستمزد همان سال و دستیابی به ۹۰ درصد نسبت نخستین مستمری بازنشستگی به حداقل دستمزد سال برقراری مستمری است؛ موضوعی که به عدالت بیشتر در پرداخت‌ها و جبران فاصله ایجادشده میان حقوق بازنشستگان و سطح عمومی دستمزدها کمک می‌کند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان کرمانشاه تأکید کرد: اجرای دقیق قوانین و مصوبات مرتبط با بازنشستگان از اولویت‌های اصلی سازمان تأمین اجتماعی است و این سازمان تمامی ظرفیت‌های خود را برای صیانت از حقوق قانونی بازنشستگان و ارتقای سطح رفاه و معیشت آنان به کار گرفته است.

وی از بازنشستگان و مستمری‌بگیران خواست برای مشاهده جزئیات احکام جدید و بهره‌مندی از خدمات سازمان، از سامانه خدمات غیرحضوری تأمین اجتماعی و درگاه‌های رسمی اطلاع‌رسانی این سازمان استفاده کنند.

بر اساس آمارهای رسمی، صندوق بازنشستگی کشوری در استان کرمانشاه نزدیک به ۴۵ هزار بازنشسته را زیر پوشش دارد که بیش از ۶۰ درصد آنان فرهنگیان هستند. همچنین طبق اعلام سازمان تأمین اجتماعی، بیش از ۹۰ هزار نفر بازنشسته، بازمانده، ازکارافتاده و مستمری‌بگیر در استان از خدمات این سازمان بهره‌مند هستند.

در حال حاضر ۱۰ کانون بازنشستگی در استان کرمانشاه فعال است که پیگیری امور صنفی و مطالبات بازنشستگان را بر عهده دارند./همشهری

کلمات کلیدی: بازنشستگان
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار