رسانه ها و مقامات ژاپنی در مورد سفر روحانی چه می گویند؟-راهبرد معاصر
در اقدامی نادر، سوئیس فعالیت حزب‌الله را ممنوع کرد هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود

رسانه ها و مقامات ژاپنی در مورد سفر روحانی چه می گویند؟

روحانی قرار است طی روزهای آینده با مقامات ارشد ژاپنی به بحث و گفتگو بنشیند. همین امر موجب ارائه تحلیل های گوناگونی از سوی رسانه ها و مقامات ژاپنی شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۴ - ۲۶ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 17
کد خبر: ۳۱۱۱۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسملین حسن روحانی رییس جمهوری صبح امروز سه شنبه با بدرقه علی اکبر ولایتی مشاور مقام معظم رهبری و اسحاق جهانگیری معاون اول رییس جمهوری تهران را به مقصد کوالالامپور ترک کرد.


رییس جمهوری همچنین قرار است در ادامه این سفر به ژاپن سفر کرده و با مقامات این کشور دیدار و گفت و گو کند. همین امر موجب ارائه تحلیل های گوناگونی از سوی رسانه ها و مقامات ژاپنی شده است.

 

سفیر ژاپن در تهران: شرکت‌های ژاپنی به آینده ایران امید دارند

«سایتو میتسوگو» بعداز ظهر روز دوشنبه در نشست توسعه روابط تجاری ایران و ژاپن که در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد، اظهار داشت: ماموریت من حفظ و توسعه روابط دو کشور است و حفظ و گسترش آن برای ژاپن از اهمیت بالایی برخوردار است. سفر ژاپن در تهران افزود: امسال نودمین سالگرد برقراری روابط دو کشور است و برای اولین بار پس از ۴۱ سال، نخست‌وزیر ژاپن به تهران سفر کرد و با رییس‌جمهوری و رهبر ایران دیدار کرد.


وی با بیان اینکه آقای آبه تلاش دارد در جهت پایداری و ثبات منطقه نقش داشته باشد، اظهارداشت: سفر آقای روحانی به ژاپن هم در این چارچوب انجام می‌شود که در حال برنامه‌ریزی است و در این سفر انتظار می رود روابط دو کشور گسترش یابد.

 

شرکت‌های ژاپنی به آینده ایران امید دارند

این دیپلمات ژاپنی با بیان اینکه به علت شرایط دشواری که در منطقه وجود دارد، روابط اقتصادی دو کشور مکفی نیست، اظهار داشت: شرکت‌های ژاپنی به آینده ایران امید دارند و همچنان در ایران حضور دارند. پروژه‌هایی برای خدمت‌رسانی در زمینه‌هایی مانند محیط زیست، مراقبت‌های درمانی و پیشگیری از بلایا انجام داده است.


سایتو با اشاره به شرایط کنونی عرصه بین‌المللی تصریح کرد: فکر می‌کنم جاده هموار نیست ولی معتقدم قبل از هر مشکلی یک راه حل درست وجود دارد که مردم ایران و ژاپن آن را خواهند یافت.

 

مقام ژاپنی: دیدار روحانی و آبه روز جمعه برگزار می شود

 

یوشیهیده سوگا روز سه شنبه در جمع خبرنگاران در توکیو با اشاره به روابط دیرینه ایران و ژاپن اظهار امیدواری کرد این سفر باعث کاهش تنش ها در خاورمیانه شود.

 

او سفر روحانی به ژاپن را دو روزه عنوان کرد و گفت: دیدار روحانی و آبه بخشی از تلاش های دیپلماتیک ژاپن برای کمک به کاهش تنش در خاورمیانه و تثبیت اوضاع در آنجا است.

 

گزارش می افزاید روحانی از زمان سفر رییس دولت اصلاحات در سال ۲۰۰۰ به عنوان اولین رییس جمهوری ایران به ژاپن سفر خواهد کرد.

 

آبه در ماه ژوئن به ایران سفر کرد و اولین نخست وزیر ژاپن بود که از سال ۱۹۷۸ این کار را انجام داد.

 

تلویزیون ژاپن: ایران به تقویت روابط اقتصادی با ژاپن امید دارد

 

تلویزیون «ان. اچ. کی» روز سه شنبه گزارش کرد عراقچی روز دوشنبه در حاشیه نودمین سالگرد مناسبات دیپلماتیک بین ایران و ژاپن در تهران در یک گردهمایی درباره تبادلات اقتصادی دوجانبه افزود: کشورش همچنان با تحریم های ایالات متحده روبرو است اما امیدوار است ایران بتواند از طریق روابط محکم با ژاپن بر این فشار غلبه کند.

 

گزارش می افزاید در حالی که هماهنگی دیپلماتیک برای دیدار حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران از ژاپن در آخر این هفته در دست انجام است، عراقچی این مطلب را ایراد کرده است.

 

ژاپن برای مدت طولانی خریدار نفت خام ایران بوده اما برای پیروی از تحریم های آمریکا خرید نفت را متوقف کرد.عراقچی به «ان اچ کی» گفت امیدوار است دولت ژاپن و شرکت ها خرید نفت ایران را از سر بگیرند.

 

حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران قرار است از روز جمعه جهت دیداری سه روزه از ژاپن، به توکیو سفر کند.

 

رسانه های ژاپن: سفر روحانی به توکیو بر محور توسعه روابط اقتصادی است

 

روزنامه ژاپن تایمز روز سه شنبه در گزارشی نوشت روحانی اولین رییس جمهوری ایران است که در دو دهه گذشته به ژاپن سفر می کند و به همین دلیل، این دیدار از اهمیت بالایی برخوردار است.

 

این گزارش می افزاید در جریان این سفر که از روز جمعه آغاز می شود روحانی و «آبه شینزو» نخست وزیر ژاپن درباره طیف گسترده ای از مسایل سیاسی و اقتصادی گفت و گو خواهند کرد.

 

ژاپن تایمز در ادامه تصریح کرده است از جمله مسایل قابل طرح در میان طرفین، یافتن راهکارهایی برای تقویت مناسبات اقتصادی و گسترش روابط تجاری دو کشور است که تحت تاثیر تحریم ها کاهش محسوسی داشته است.

 

روزنامه ژاپن تودی هم با اشاره به نهایی شدن سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به توکیو، نوشت این سفر موضوعات مختلفی را در بر می گیرد و اگر طرف ژاپنی ابتکار و یا پیشنهادی داشته باشد، مقام های ایرانی عنوان کرده اندکه آنها را به طور جدی مورد توجه قرار خواهند داد.

 

روزنامه ژاپنی گزارش کرده است اگرچه این کشور روابط سیاسی قوی با آمریکا دارد اما به مناسبات دوستانه با ایران هم بسیار اهمیت می دهد و به همین دلیل به دنبال ایجاد توازن میان روابط خود با آمریکا و ژاپن است.

 

گزارش می افزاید آبه شخصا تاکید کرده است در راستای کاهش تنش ها در خاورمیانه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد و این جزو موضوعاتی است که آبه قرار است با روحانی درباره آن بحث و رایزنی کند.حسن روحانی رییس جمهوری اسلامی ایران قرار است از روز جمعه جهت دیداری سه روزه از ژاپن، به توکیو سفر کند.

 

کیودو: ژاپن برای حفظ برجام و کاهش تنش بین ایران و آمریکا تلاش می‌کند


کیودو روز سه شنبه در مطلبی با اشاره به سفر روحانی به ژاپن که از روز جمعه آغاز می شود، خاطر نشان کرد: به نظر می رسد که ایران هم میانجیگری ژاپن را برای این منظور با اهمیت می داند و البته تلاش توکیو هم کاستن از تنش هاست.

 

این گزارش حاکی است که این موضوع برای دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا هم با اهمیت است و جایگاه آن وقتی بیشتر آشکار می شود که واشنگتن هم برای این سفر موافقت خود را اعلام کرده است.

 

بنا بر این گزارش، آمریکا نه فقط با سفر موافقت کرده بلکه خواستار آن شده است که از موضوعات مطروحه در گفت و گوهای طرفین اطلاع حاصل کند.

 

کیودو می نویسد اولین سفر یک رییس جمهوری ایران به ژاپن در ۱۹ سال گذشته رویدادی بسیار با اهمیت تلقی می شود و دو کشور مدتی است روی برنامه های آن کار می کنند.

 

گزارش این خبرگزاری حاکی است که ژاپن سالیان متمادی است که روابط نزدیک، خوب و دوستانه ای با ایران دارد و این یک شرایط خوب برای توکیو به عنوان یک میانجیگر ایجاد کرده است.

 

کیودو نوشت که آبه همچنین درباره تعهدات طرفین به توافق هسته ای با رییس جمهوری ایران گفت و گو خواهد کرد بخصوص انکه پس از تحریم های سرسختانه آمریکا و کاهش برخی از تعهدات، نگرانی های طرفین بیشتر شده است برای همین پایبندی به برجام موضوع مهمی است که مورد رایزنی طرفین قرار خواهد گرفت.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار