خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند پلیس: زائران بازگشت از اربعین را به روزهای پایانی موکول نکنند قالیباف: آمریکا تاوان می‌دهد قائم‌پناه: برای همه استان‌ها الگوی مشخص مصرف آب و انرژی تعیین می‌شود بقائی خطاب به گوترش: چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی و جنایات جنگی خودداری می‌کنید؟ انهدام یک فروند پهپاد در بندر امام خمینی دومین سوءقصد به ماموران فراجا در ایرانشهر/ یک پلیس شهید شد بروجردی: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران

رهبر شهید انقلاب سخنگوی استانداری تهران از تشکیل ستاد‌های ملی و استانی برای برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر انقلاب خبر داد و اعلام کرد تمامی دستگاه‌های اجرایی و ظرفیت‌های مردمی برای برگزاری باشکوه این مراسم در آماده‌باش کامل قرار دارند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۲۶ - ۰۱ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 22
کد خبر: ۳۱۱۴۶۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی رزازی، سخنگوی استانداری تهران، از آمادگی کامل استان برای برگزاری آیین وداع و تشییع رهبر انقلاب خبر داد و گفت: تمامی تمهیدات لازم در حوزه‌های پشتیبانی، حمل‌ونقل، اسکان، تغذیه و خدمات‌رسانی با مشارکت دستگاه‌های اجرایی و ظرفیت‌های مردمی پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به تشکیل ستاد‌های ملی و استانی برگزاری مراسم افزود: «در سطح ملی و استانی جلسات متعددی برای هماهنگی و اجرای هرچه باشکوه‌تر این مراسم در حال برگزاری است و تمامی دستگاه‌های مسئول در آماده‌باش کامل قرار دارند.»

رزازی اظهار کرد: در سطح ملی، مسئولیت برگزاری مراسم به ستادی ویژه واگذار شده و در استان‌های تهران، قم و خراسان رضوی نیز مسئولیت‌های اجرایی و هماهنگی‌های لازم به استانداران مربوطه ابلاغ شده است.

سخنگوی استانداری تهران ادامه داد: «در استان تهران نیز از زمان ابلاغ مسئولیت‌ها، برنامه‌ریزی‌ها در حوزه‌های مختلف از جمله پشتیبانی، هماهنگی‌های اجرایی و فراهم‌سازی بستر‌های لازم برای حضور گسترده مردم آغاز شده و جلسات ستاد به‌صورت مستمر برگزار می‌شود.»

وی با تأکید بر ابعاد ملی و بین‌المللی این مراسم گفت: «همه مشتاق هستند در آیین وداع و تشییع رهبر انقلاب حضور یابند.»

رزازی همچنین از برگزاری جلسات تخصصی روزانه در حوزه‌های ارتباطات، پشتیبانی‌های لجستیکی، حمل‌ونقل، اسکان و تغذیه خبر داد و افزود: «موکب‌ها و مجموعه‌های مردمی نیز آمادگی خود را برای مشارکت در برگزاری مراسم اعلام کرده‌اند و ظرفیت‌های گسترده‌ای در سطح استان تهران برای خدمت‌رسانی به شرکت‌کنندگان پیش‌بینی شده است.»

وی با اشاره به نقش فرمانداری‌های استان تهران در این زمینه خاطرنشان کرد: «تمامی شهرستان‌های استان متناسب با ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای مشارکت در این رویداد آماده هستند.»

سخنگوی استانداری تهران تأکید کرد که جزئیات مربوط به زمان، مسیر‌های تشییع و سایر برنامه‌های مراسم از طریق اطلاعیه‌های رسمی کمیته اطلاع‌رسانی ستاد ملی به اطلاع مردم خواهد رسید./ ایسنا 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار