سردار رضایی: امنیت پایداری در مرز‌های کشور داریم قالیباف: ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت رزمایش مشترک ایران و ارمنستان برگزار می‌شود تصویب لایحه دو فوریتی واگذاری اختیار تعیین ساعت رسمی کشور به دولت مومنی: از تجارب وزرای پیشین کشور استفاده می‌کنیم دستور پزشکیان برای کمک به خانواده معدنکاران دامغانی / اعلام نتایج بررسی حادثه تا ۲ هفته دیگر در جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی به ریاست پزشکیان چه گذشت؟ تجهیزات کشف شده از تیم تروریستی در استان کردستان + تصاویر ماموریت قالیباف به کمیسیون صنایع برای پیگیری ابعاد حادثه معدن دامغان دستور فوری رئیس‌جمهوری به وزیر صمت برای بررسی ابعاد حادثه معدن دامغان وزیر کشور دستور رسیدگی فوری به حادثه معدن مهماندویه را صادر داد انهدام یک تیم تروریستی وابسته به داعش در استان کردستان ماده ۲۳۵ آیین نامه داخلی مجلس اصلاح می‌شود عزل ۳ مدیر پس از استفاده از بالگرد هلال احمر در خرم‌آباد مخالفت ایران با مذاکرات مستقیم با آمریکا به خاطر بدعهدی آنها در برجام است

تشييع و خاکسپاری شهدای گمنام دفاع مقدس در وزارت دفاع

مراسم تشییع و خاکسپاری دو شهید گمنام دفاع مقدس در شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگردهای ایران برگزار شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۴ - ۲۸ دی ۱۳۹۹ - 2021 January 17
کد خبر: ۷۴۳۵۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ همزمان با شب شهادت شهیده ولایت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علی‌ها، ۲ تن از شهدای گمنام جنگ تحمیلی با حضور مدیران و کارکنان سازمان صنایع هوایی در شرکت پن‌ها تشییع و به خاک سپرده شدند.

 

دراین مراسم، حجت الاسلام والمسلمین ابوترابی امام جمعه موقت تهران پس از اقامه نماز بر شهیدان، با تجلیل از مقام شهداء و افزایش اعتبار جمهوری اسلامی ایران به واسطه رشادت‌های آن دلیرمردان در دوران ۸ سال دفاع مقدس در حفظ و صیانت از اعتبار و شرف نظام گفتند: اقتدار جمهوری اسلامی ایران، امنیت منطقه را به ارمغان می‌آورد و باید در این مسیر قدم‌های استوار و عالمانه برداشت، این شهدای عالیقدر دیروز با تقدیم جان خویش راه را برای امنیت ایران اسلامی هموار کردند؛ امروز هم اندیشمندان، دانشمندان، دانش پژوهان، آفریندگان علم و تبدیل کنندگان علم به فنآوری راه را برای افزایش اقتدار جمهوری اسلامی ایران، هموار می‌کنند.

 

وی افزود: دیروز این شهداء جان خود را تقدیم نمودند و امروز درجه داران، افسران و فرماندهان از قدرت و امنیت بوجود آمده، پاسداری می‌کنند. این راه باید با اقتدار تداوم پیدا کند.

 

وی در ادامه صحبت‌های خود صنعت هوایی و شرکت پن‌ها را یکی از عوامل اقتدار جمهوری اسلامی ایران نام بردند و گفتند: نقش دانشمندان، مهندسین و نیرو‌های پرتوان فعال در این مجموعه در دفاع از جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ تحمیلی بسیار تعیین کننده بوده است.

 

امام جمعه موقت تهران، قدرت را منحصر در قدرت نظامی ندانسته و گفتند: قدرت فقط درحوزه نظامی و دفاعی نیست بلکه باید در همه حوزه‌ها اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، فنآوری مقتدر باشیم.

 

این دو جوان ۱۸ ساله و ۲۱ ساله از شهدای تازه تفحص شده دفاع مقدس، مربوط به عملیات خیبر در جزیره مجنون و تک دشمن سال ۶۷ در منطقه زبیدات بودند که پیکر‌های مطهرشان در شرکت پشتیبانی و نوسازی بالگرد‌های ایران آرام گرفت./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار