چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد

نعیم قاسم شیخ نعیم قاسم با بیان اینکه پروژه نابودی حزب‌الله شکست خورده است؛ تاکید کرد: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 23
کد خبر: ۳۱۱۵۸۰

به گزارش راهبرد معاصر، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز (سه‌شنبه) در جریان سخنرانی در مراسم «شورای مرکزی عاشورایی» که در محل مزار شهید سید حسن نصرالله برگزار شد، تأکید کرد که پروژه بلندمدت اسرائیل برای پایان دادن به حیات نظامی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی حزب‌الله با شکست مواجه شده است.

وی با بیان اینکه رژیم اشغالگر هیچ گزینه‌ای جز عقب‌نشینی از خاک لبنان پیش رو ندارد، تصریح کرد که مقاومت با تکیه بر توانمندی‌های داخلی و حمایت‌های استراتژیک، موفق شده است توازن قوا را تغییر دهد.

نعیم قاسم با اشاره به تحولات اخیر تأکید کرد که صبر ۱۵ ماهه حزب‌الله به معنای عقب‌نشینی نبوده، بلکه بخشی از استراتژی آمادگی و آماده‌سازی برای مرحله‌ای سرنوشت‌ساز بوده است.

وی افزود: «از دوم مارس، با تصمیمی روشن و قاطع، از صبر به مرحله نبرد و رویارویی مستقیم عبور کردیم؛ چرا که تشخیص دادیم این زمان، لحظه مناسب برای تغییر معادلات میدانی است.»

شیخ نعیم قاسم همچنین با اشاره به نقش ایران، تصریح کرد که حزب‌الله با تکیه بر حمایت‌های تهران، قدرت خود را مضاعف کرده و از این امر به‌عنوان یک نقطه قوت راهبردی یاد کرد.

دبیرکل حزب‌الله ضمن بی‌اعتبار دانستن نقش آمریکا به‌عنوان میانجی، به توافق ۲۷ نوامبر اشاره کرد و گفت: آمریکا به ما اطمینان داد که ضامن توافق است، اما پس از مدتی از آن شانه خالی کرد. برای ما روشن شد که توافقی پنهانی میان آمریکا و اسرائیل برای تمام کردن کار مقاومت وجود داشته است؛ بنابراین آمریکا هرگز نمی‌تواند ضامن مطمئنی باشد.

شیخ نعیم قاسم خواسته‌های مقاومت را در چارچوب حاکمیت ملی لبنان خلاصه کرد و گفت: آنچه ما می‌خواهیم، حفظ حقوق، اراضی و حاکمیتمان است. شرط ما برای هرگونه توافق، عقب‌نشینی اسرائیل طبق یک جدول زمانی مشخص، توقف کامل تجاوزات در زمین، دریا و هوا، بازگشت آوارگان به روستاها، استقرار ارتش لبنان و آغاز بازسازی است.

وی با تأکید بر پایبندی به توافق طائف و قانون اساسی لبنان، اظهار داشت که حزب‌الله در چارچوب امنیت متقابل، در بالاترین سطح با ارتش لبنان همکاری می‌کند. او هرگونه مداخله اسرائیل در امور داخلی و توافقات میان حزب‌الله و ارتش لبنان را غیرقابل‌قبول خواند و تأکید کرد که میدان نبرد، سرنوشت را رقم زده است.

نعیم قاسم مقاومت اسطوره‌ای رزمندگان، فداکاری خانواده‌های شهدا و مجروحان را عامل اصلی شکست پروژه «اسرائیل بزرگ» دانست و تأکید کرد که دشمن علی‌رغم تمام تلاش‌هایش در دو تا سه سال گذشته، قادر به تحقق اهداف خود در میدان نبوده و نخواهد بود./ المیادین

کلمات کلیدی: نعیم قاسم لبنان
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار