آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم افشای برکناری در موساد پس از شکست پروژه علیه ایران دردسر همزمان آمریکا و اوکراین با ته کشیدن موشک های پاتریوت سفیر ایران در ژاپن: همان فاجعه هیروشیما در حال تکرار است حزب‌الله: حاصل مذاکرات دولت با صهیونیست‌ها تنها امتیازدهی‌ بیشتر است انصارالله: عربستان راهی جز پس دادن حقوق یمنی‌ها ندارد ترامپ: زندان طولانی مدت برای عاملان افشاگری‌ علیه آمریکا اعمال می‌کنیم رویترز: هشدار شدید ایران به کشورهای عربی، باعث توقف حمله آمریکا شد عصبانیت ترامپ از رؤیافروشی وزیر جنگ آمریکا در قبال ایران لفاظی جدید نتانیاهو علیه ایران: اسرائیل مصمم به تداوم تلاش برای ممانعت از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است آمریکا: گفت‌و‌گو‌های لبنان و اسرائیل فردا ازسرگرفته خواهد شد! سنتکام مدعی تغییر مسیر ۴۸ کشتی تجاری شد در گفت‌وگوی وزرای خارجه آمریکا و انگلیس درباره ایران چه گذشت؟ عصبانیت ترامپ از پیروزی عبدل السید نامزد حامی فلسطین در میشیگان عبدل السید کیست؟ / پزشک مسلمان و منتقد اسرائیل، نامزد نهایی دموکرات‌ها در میشیگان

البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد

تنگه هرمز وزیر امور خارجه عمان گفت: ترتیبات آینده مربوط به تنگه هرمز شامل اعمال هیچ گونه عوارض یا هزینه‌ای برای عبور و مرور نخواهد بود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۵ - ۰۴ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 25
کد خبر: ۳۱۱۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از میدل ایست نیوز، بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان امروز پنجشنبه گفت: ترتیبات آینده مربوط به تنگه هرمز شامل اعمال هیچ گونه عوارض یا هزینه‌ای برای عبور و مرور نخواهد بود.

وی افزود: ما مسئولیتی ویژه در حمایت از تلاش‌های بین‌المللی برای تأمین امنیت کشتیرانی دریایی بر اساس قوانین و مقررات بین‌المللی بر عهده داریم.

پیش از این محمد بن عبدالرحمان آل ثانی نخست وزیر قطر در سفر به مسقط و دیدار با بدر البوسعیدی و سلطان عمان بر اهمیت آزادی دریانوردی در تنگه هرمز تاکید کرده بود.

نیروی دریایی سپاه ایران نیز پیشتر اعلام کرد: ساعاتی قبل بدون اطلاع و هماهنگی با جمهوری اسلامی ایران از طرف برخی مراجع، مسیر جدیدی برای تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز اعلام شده که این مسیر غیرقابل قبول و کاملاً خطرناک است.

سپاه ایران بیان کرد: به اطلاع همه می‌رساند تنها مسیر مجاز برای عبور از تنگه هرمز، همان مسیر‌های اعلام شده از طرف جمهوری اسلامی ایران می‌باشد، و تردد شناور‌ها در خارج از این مسیر‌ها بسیار خطرناک و ممنوع بوده و اخطار می‌دهیم از هرگونه تردد در خارج از مسیر‌های ابلاغی جدا خودداری نمایید. 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار