صدور بیش از ۱۹۰۰۰ روادید برای زائران افغانستانی از مرز چذابه هوش مصنوعی و توانمندسازی معلمان راهبرد اصلی آموزش و پرورش عملیات بزرگ پلیس در شاهرود؛ کشف کارگاه سیار تولید سلاح با ۱۱ هزار قالب جنگی! معاون استاندار تهران: حدود ۴۵ درصد خودرو‌های شخصی در استان فرسوده و نیازمند نوسازی هستند زنجان فردا چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد استان همدان فردا تعطیل شد هشدار هواشناسی برای تهران/ رگبار در نیمه شمالی و وزش باد شدید در نیمه جنوبی و غرب چهارمحال و بختیاری فردا تعطیل شد نحوه به‌کارگیری معلمان سوادآموزی در آموزش و پرورش اعلام شد البرز چهارشنبه تعطیل شد کرمانشاه چهارشنبه ۲۲ مرداد تعطیل شد رئیس سازمان هواشناسی: بارش‌های پاییز هم منابع آبی از دست‌رفته را جبران نمی‌کند هرمزگان روز چهارشنبه ۲۲ مردادماه تعطیل شد کردستان چهارشنبه تعطیل شد هشدار زرد هواشناسی برای آب‌های جنوب کشور استرداد متهم کلاهبرداری ۱۶۷ هزار دلاری به ایران با همکاری اینترپل

ورود دستگاه قضا به مسئله کوت عبدالله

در پی وقوع سیل در اهواز و آب گرفتگی شدید در منطقه کوت عبدالله این شهر، سخنگوی قوه قضائیه در گفتگویی با رئیس دادگستری خوزستان از ورود دستگاه قضا به مسئله سیل این استان و منطقه کوت عبدالله خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۸ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۱۷۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ با گذشت بیش از ۲۷ ساعت از پایان بارندگی چندساعته، آبگرفتگی شدید در اهواز، آبادان، و کوت عبدالله همچنان ادامه دارد.

 

واحدهای مسکونی و تجاری در بسیاری از مناطق اهواز و کوت عبدالله دچار آبگرفتگی هستند و خودروها امکان تردد ندارند.

 

وسعت بحران به حدی است که به نظر می‌رسد، توان دستگاه‌های خدمات‌رسان استانی امکان امدادرسانی فوری را نداشته باشند.

 

مردم در مناطق مختلف مانند شهرک دانشگاه طی تماس‌های تلفنی با ابراز نگرانی از احتمال فروریختن منازل، خواستار امدادرسانی دستگاه‌های خدمان رسان شدند.

 

غلامحسین اسماعیلی شامگاه دوشنبه در جریان پیگیری مشکلات منطقه کوت عبدالله طی تماس تلفنی خطاب به مردم این منطقه ضمن ابلاغ سلام رئیس قوه قضاییه، خواستار اهتمام همه جانبه مسئولان محلی برای رفع سریعتر مشکل به وجود آمده در منطقه شد.

 

وی با اشاره به اینکه موضوع مشکلات هموطنان در سراسر کشور برای آیت الله رئیسی یک دغدغه جدی است، افزود: هرجا مردم مشکلاتی داشته باشند رئیس قوه قضاییه نسبت به پیگیری آنها اقدام خواهد کرد که از جمله آن موضوع منطقه کوت عبدالله در استان خوزستان است.

 

اسماعیلی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری های رئیس دادگستری استان که به نمایندگی از رئیس قوه در جمع مردم کوت عبدالله حضور پیدا کرده، هرچه سریعترمشکل آب گرفتگی معابر و منازل منطقه برطرف شود.

 

سخنگوی قوه قضاییه تصریح کرد: طبق گزارشاتی که ارایه شده پیگیری این اقدامات لازم هم اکنون از سوی مسئولان محلی نیز در حال انجام است.

 

کوت عبدالله مرکز شهرستان کارون در استان خوزستان به دلیل نداشتن زیرساختهای شهری و ضعف در سیستم فاضلاب در بیشتر مواقع به خصوص در زمان بارندگی‌ها مردم آن با مشکلاتی مواجه می شوند.

ارسال نظر
آخرین اخبار