سردار نقدی: رسانه‌های غربی مانع بازتاب دیدگاه‌های ایران می‌شوند محسن رضایی: ایران و پاکستان عقبه راهبردی یکدیگر هستند درخواست ژاپن از ایران برای کمک به کاهش تنش در باب المندب تکذیب پرواز بالگرد آمریکایی در محدوده قشم ادعای مرندی: ترامپ در حال تدارک حمله برق‌آسا به ایران است نخستین پیام محسن رضایی پس از انتصاب به دبیری شعام: در عرصه خارجی اصل بر پاسخ فوری و قاطع به هرگونه تجاوز است محمد مخبر و محمد فروزنده به عضویت هیات عالی نظارت مجمع تشخیص درآمدند حکم تاریخی رهبر انقلاب؛ انتصاب حسین طائب به سکان هدایت بسیج + بیوگرافی حسین طائب فوری/ انتصاب ۶ فرمانده عالیرتبه با حکم رهبر انقلاب + جزئیات و اسامی  سرلشکر علی عبداللهی رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح شد + حکم رهبر انقلاب سردار احمد وحیدی فرمانده کل سپاه پاسداران شد/ حکم رهبر انقلاب حسین طائب با حکم رهبر انقلاب رئیس سازمان بسیج شد سردار مصطفی ایزدی جانشین فرمانده کل سپاه شد + متن حکم رهبر انقلاب جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح منصوب شد/ رهبر انقلاب در حکم سرتیپ کیومرث حیدری چه مواردی را مطرح کردند؟ فرمانده جدید نیروی دریایی سپاه را بشناسید/ سردار علی عظمایی کیست؟

هشدار خبرگان به تیم مذاکره‌کننده؛ تجربه توافق‌های خسارت‌بار گذشته تکرار نشود/ هیچ اقدامی خلاف نظر رهبری پذیرفتنی نیست

خبرگان اعضای مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای درباره روند مذاکرات ایران و آمریکا، ضمن حمایت از تیم مذاکره‌کننده و تأکید بر ضرورت پایبندی کامل به خطوط قرمز ترسیم‌شده از سوی رهبر انقلاب، خواستار پرهیز از فرسایشی شدن گفت‌وگوها، پیگیری مجازات عاملان جنگ اخیر و حفظ حقوق هسته‌ای کشور شدند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۷ - ۰۶ تير ۱۴۰۵ - 2026 June 27
کد خبر: ۳۱۱۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، اعضای مجلس خبرگان رهبری با صدور بیانیه‌ای ۱۰ بندی، مواضع خود را درباره مذاکرات جاری، الزامات توافق احتمالی و مطالبات جمهوری اسلامی ایران تشریح کردند.

در این بیانیه بر ضرورت رعایت خطوط قرمز، پاسخ به هرگونه نقض تعهدات از سوی طرف مقابل و صیانت از منافع ملی تأکید شده است.

متن بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی

با عرض تسلیت ایام عزای سالار شهیدان و اصحاب باوفای آن حضرت و آرزوی سلامت و طول عمر با عزت رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و پیروزی قاطع رزمندگان فداکار و آرزوی عزت و سربلندی بیشتر برای شما مردم حاضر در صحنه، پیرو پیام راهگشای رهبر حکیم انقلاب اسلامی (مدظله‌العالی) و حوادث اخیر نکات ذیل تقدیم می‌شود:

ضمن تشکر از مسئولان به‌ویژه مذاکره‌کنندگان محترم، که بنا بر تعبیر رهبری معظم از سر دلسوزی و حسن نظر به دنبال احقاق حقوق ملت ایران و جبهه مقاومت هستند، انتظار داریم که با ملاحظۀ تجربه‌های مذاکرات خسارت‌بار گذشته کاملاً مراقب ترفند‌های دشمن فریبکار و بد سابقه باشند و توجه داشته باشند که رعایت خطوط قرمز رهبری واجب شرعی است و تخطی از آنها به هیچ وجه جایز نیست.

موضوع تعیین متجاوز و معرفی عاملان مهدورالدم جنایت‌های کم‌نظیر جنگ تحمیلی اخیر به‌ویژه رئیس‌جمهور جنایتکار آمریکا و نخست‌وزیر پلید رژیم صهیونیستی و مجازات آنها و انتقام خون امام شهید امت (رضوان‌الله‌تعالی‌علیه) به هیچ وجه مورد اغماض و بی‌توجهی قرار نگیرد و بر هر مکلفی که به آنها دسترسی پیدا کند واجب است که این جنایتکاران را به درک واصل کند.

مطابق تعهد مسئولان محترم به رهبری و مردم، انتظار می‌رود که هرگونه پیمان‌شکنی و نقض بند‌های تفاهم‌نامه سریعاً پاسخ داده شود. از این‌رو با توجه به استمرار تجاوزات و جنایات رژیم پلید صهیونیستی در لبنان و عدم عقب‌نشینی از مناطق اشغالی که نقض آشکار بند اول تفاهم‌نامه محسوب می‌شود، بازگشایی تنگه هرمز خلاف تعهدات مسئولان است و خطایی راهبردی شمرده می‌شود و دشمن را در ادامۀ پیمان‌شکنی‌ها و نقض تعهداتش گستاخ‌تر خواهد کرد.

مجدداً یادآور می‌شویم که بنابر رهنمود واجب‌الاتباع رهبری معظم (مدظله‌العالی) حقوق هسته‌ای کشور نباید مورد بحث و مناقشه قرار گیرد و بایستی از دایره گفت‌و‌گو‌ها خارج شود.

تثبیت مدیریت تنگه هرمز و دریافت غرامت خسارت‌ها و بازگشت اموال بلوکه‌شده و رفع تحریم‌ها و خروج آمریکا از منطقه از مطالبات تخلف‌ناپذیر رهبری و مردم است که لازم است با حفظ عزت و کرامت ملت ایران دنبال شود و هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه قطعاً با عکس‌العمل ملت مواجه خواهد شد.

مسئولان بایستی از هر سخنی که موجب گستاخی دشمن و ایجاد توهم ناتوانی کشور و عدم تاب‌آوری ملت باشد اجتناب کنند و اینک که مقاومت جانانۀ رزمندگان جان‌فدای ما، آمریکای مستکبر را به استیصال کشانده نبایستی سخنانی گفته شود که ضعف و ناتوانی کشور از آن استشمام گردد.

همگان به‌ویژه مسئولان محترم می‌دانند که در نظام ولایی، نظر و دیدگاه ولی‌امر فصل‌الخطاب است و پس از اطلاع از نظر قطعی ولی‌فقیه هیچ مسئولی نمی‌تواند و نباید بر خلاف نظر ایشان اقدام نماید.

از آنجا که بر اساس شواهد فراوان، دشمن به دنبال کسب فرصت برای تجدید قوا و خرید زمان برای برخی برنامه‌های خود از جمله انتخابات آینده است و پس از آن احتمال حمله مجدد بسیار خواهد بود بایستی در مهلت مقرر ۳۰ روزه و ۶۰ روزه تکلیف موارد مطروحه در تفاهم‌نامه تعیین شود و از فرسایشی شدن این گفت‌و‌گو‌ها جداً پرهیز گردد.

از ملت عزیز تقاضا داریم که کماکان حضور آگاهانه و با صلابت خویش را در میدان ادامه دهند و ضمن حفظ اتحاد مقدس و پرهیز از هر اقدام مخل این اتحاد، به سخنان تفرقه‌افکنانۀ برخی ناآگاهان که به دنبال محدودسازی این بعثت الهی هستند، اعتنایی نداشته باشند. حضور مردم تا زمانی که رهبری معظم (مدظله‌العالی) مصلحت بدانند ضروری و تعیین‌کننده است.

خادمان ملت در مجلس خبرگان نیز به عنوان بخشی از مردم در کنار رهبری عزیز و قاطبۀ ملت، ضمن آرزوی موفقیت برای مسئولان محترم منتظر تحقق شروط و وعده‌ها می‌مانند و عنداللزوم به تکلیف شرعی خود عمل خواهند کرد؛ و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته

۱۴۰۵/۰۴/۰۶

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار