آیت‌الله عبدخدایی درگذشت عراقچی: مسائل منطقه ایجاب می‌کند تا با ترکیه مشورت نزدیک داشته باشیم دستیار رهبری: دشمن آرزوهای واهی برای تقابل با موقعیت راهبردی ایران دارد دولت پیگیر وضعیت زنان بازداشت شده در اعتراضات واکنش قالیباف به اقدام سیاسی اروپا علیه سپاه تبعات تروریستی اعلام‌کردن سپاه مستقیماً متوجه اروپا است اسامی و مشخصات کلیه جانباختگان اخیر منتشر خواهد شد نیروی پدافند هوایی آمادگی دفاعی خود را تقویت می‌کند ایران با فشارهای نظامی و تبلیغاتی فرو نخواهد پاشید عارف: اسامی همه جانباختگان حوادث اخیر اعلام می‌شود اعتراف وال استریت ژورنال به پاسخ قوی موشکی ایران در برابر هر تجاوز مولوی بزرگ زاده: تا پای جان پشت رهبر و نیروهای مسلح ایستاده ایم اغتشاشات اخیر بخشی از «شناسایی با رزم» دشمن برای جنگ بزرگ‌تر بود پزشکیان: ما وارث برخی از ناترازی‌ها هستیم/ برای تابستان آینده احتمالاً برق تولیدی‌ها را قطع نخواهیم کرد قالیباف: تا منافع اقتصادی ما تضمین نشود خبری از مذاکره نیست

حضور آیات محمدی‌عراقی و صفائی‌بوشهری در لیست خبرگان شورای ائتلاف

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب گفت: آیت‌الله محمدی عراقی و آیت‌الله صفائی بوشهری در فهرست داوطلبان شورای ائتلاف تهران مجلس خبرگان رهبری حضور دارند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۳ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۴۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ نخستین گردهمایی طلاب و روحانیت با عنوان «نقش ائمه جماعت در افزایش مشارکت مردمی» امروز (سه‌شنبه) با حضور «غلامعلی حداد عادل» رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب و حجت الاسلام سید محمد آقامیری رئیس دفتر روحانیت شورای ائتلاف در دانشکده رفاه برگزار شد.

حداد عادل طی سخنانی در این نشست با بیان اینکه ١١ اسفند انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری برگزار می‌شود که آن روز هم روز مبارک برای ملت ایران است و باید برای برگزاری انتخابات باشکوه تلاش کنیم، گفت: حفظ و دفاع از انقلاب ایجاب می‌کند که هر کس گوشه‌ای از کار را بگیرد.

وی به تأسیس حکومت دینی اشاره کرد و افزود: دنیای غرب از ۵٠٠ سال پیش یعنی از دوران رنسانس پرونده حکومت دینی را بسته بود، اما امام(ره) در چنین دنیایی حکومت دینی را تاسیس کرد. تلاش دنیای غرب این بود که اسلام به عنوان قدرت سیاسی در جهان ظاهر نشود.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب تاکید کرد: اگر می‌خواهید بدانید نتیجه جدایی دین از سیاست چیست، به قضایای فلسطین توجه کنید. وقتی پای اخلاق در میان نباشد هر اقدامی انجام می‌دهند.

حدادعادل به بلاهایی که در سال های ١٩١٨ تا١٩٧٩ یعنی حدود ۶١ سال بر سر مسلمانآامد اشاره کرد و گفت: همین غده شوم سرطانی اسرائیل را در همین دوران در پیکر اسلام کاشتند و پشت هم ضربه زدند تا آنکه اسلام این بار به عنوان قدرت سیاسی در ایران ظهور کرد و حضرت امام از «جمهوری اسلامی» نه یک کلمه بیشتر نه یک کلمه کمتر سخن گفتند.

وی اضافه کرد: معلوم است همچنین اتفاقی از جانب دنیای غرب بی پاسخ نمی‌ماند و به همین دلیل از روز اول به مخالفت با انقلاب پرداختند و همچنان مخالفت خود را ادامه می‌دهند و بنا بر فرمایشات رهبری اگر موفق نشدند چون نتوانستند.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با بیان اینکه انقلاب از قم ـ مرکز روحانیت ـ آغاز شد و عامل ارتباط مردم با انقلاب نیز روحانیت است. انقلاب، مردمی بود و باید مردمی بماند، گفت: روحانیت نقش های متعددی در انقلاب دارند، اما مهم ترین نقش روحانیت حفظ ارتباط با مردم و تماس بی واسطه با مردم است. تماس بی واسطه با مردم یک سرمایه برای انقلاب محسوب می‌شود.

حدادعادل در ادامه هدف تحریم‌ها را ایجاد نارضایتی بین جامعه عنوان کرد و گفت دشمن تحریم را با تحریف همراه کرده تا هزینه ای را که خود بابت تحریم به وجود آورده است به پای انقلاب بنویسند.

وی با اشاره به گلایه مردم از مسائل اقتصادی تصریح کرد: با وجود همه این گلایه‌ها که به حق هم هست، نمی‌شود برویم مذاکره کنیم و استقلال کشور را بفروشیم و از آمریکا تقاضا کنیم به ما صدقه بدهد. این مشی امام و رهبری نیست.

رئیس شورای ائتلاف نیروهای انقلاب با اشاره به بیانات اخیر رهبری در خصوص وظیفه خواص برای تشویق مردم به مشارکت در انتخابات افزود: با همه این احوال شما روحانیون باید مردم را به مشارکت در انتخابات ترغیب کنید.

حدادعادل درخصوص راهبرد انتخاباتی شورای ائتلاف، گفت: بنای ما این است که افراد صالح را انتخاب و به مردم معرفی کنیم. مردم هم آزاد هستند به هر کس می‌خواهند رای بدهند.

وی در عین حال با اشاره به برگزاری انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از حضور آیت‌الله محمدی عراقی و آیت‌الله صفائی بوشهری در فهرست داوطلبان شورای ائتلاف تهران مجلس خبرگان رهبری خبر داد./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر