تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

گوگل در ترکیه ممنوع شد!

مشکلات گوگل در ترکیه از جایی شروع شد که موتور جستجوی روسی موسوم به Yandex علیه گوگل شکایت کرد که چرا نمی‌شود از یک موتور جستجوی دیگر جز گوگل در گوشی‌های اندرویدی استفاده کرد؛ بنابراین اگر این غول فناوری نتواند مشکل خود را با مقامات این کشور حل کند، گوشی‌های جدید اندرویدی عرضه شده در ترکیه با برنامه‌های گوگل ارائه نخواهند شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۰ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ گوشی‌های اندرویدی جدید در کشور ترکیه از این به بعد باید بدون برنامه‌های گوگل عرضه شوند.

 

 کشور ترکیه استفاده از برنامه‌های گوگل را در گوشی‌های جدید مجهز به سیستم عامل اندروید که معمولا به صورت پیش فرض روی این گوشی‌ها نصب است، ممنوع کرده است.

 

مشکلات گوگل در ترکیه از جایی شروع شد که موتور جستجوی روسی موسوم به "Yandex" علیه گوگل شکایت کرد که چرا نمی‌شود از یک موتور جستجوی دیگر جز گوگل در گوشی‌های اندرویدی استفاده کرد؛ بنابراین اگر این غول فناوری نتواند مشکل خود را با مقامات این کشور حل کند، گوشی‌های جدید اندرویدی عرضه شده در ترکیه با برنامه‌های گوگل ارائه نخواهند شد.

 

به نقل از رویترز، این شرکت به شرکای تجاری خود در ترکیه گفته است که قادر به همکاری با آن‌ها در گوشی‌های جدید اندرویدی و عرضه در بازار ترکیه نخواهد بود. مشکلات گوگل در حالی آغاز شد که رقیب روسی آن شکایتی علیه آن انجام داد و باعث شد شورای رقابت ترکیه برای بررسی از این پرونده اقدام کند.

 

شورای رقابت ترکیه در سال ۲۰۱۸ به گوگل دستور داد تا توافق‌های توزیع نرم افزار خود را تغییر دهد تا مصرف کنندگان بتوانند موتور جستجوی متفاوتی را برای دستگاه‌های اندرویدی خود انتخاب کنند و شش ماه فرصت داد تا گوگل این تغییرات را اعمال کند.

 

این هیئت همچنین گوگل را به پرداخت ۹۳ میلیون لیر (۱۷.۴ میلیون دلار) جریمه محکوم کرد. اکنون نیز حکمی را صادر کرده است که تغییراتی که گوگل تاکنون انجام داده هنوز ناکافی است، زیرا هنوز توانایی تغییر موتور‌های جستجو در دسترس نیست.

 

گوگل می‌گوید برای این حل مسئله با مقامات ترکیه در حال همکاری است، بنابراین طرفداران گوشی‌های اندرویدی در ترکیه می‌توانند نسبت به ادامه دسترسی به "پلی استور" و سایر برنامه‌های گوگل در گوشی‌های آینده خود امیدوار باشند.

 

به گفته مقامات ترکیه مدل‌های فعلی تحت تأثیر این قانون قرار نمی‌گیرند.

 

گوگل در بیانیه‌ای گفت: مشتریان قادر به خرید مدل‌های موجود خواهند بود و قادر خواهند بود به طور عادی از دستگاه‌ها و برنامه‌های گوگل استفاده کنند. همچنین سایر خدمات گوگل تحت تأثیر قرار نخواهند گرفت.

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار