جزئیات تصویب فوق العاده خاص کارکنان در شورای حقوق و دستمزد / شرط طلایی برای پرداخت شنیده شدن صدای انفجار در ابوموسی؛ وضعیت جزیره لارک عادی است اصابت ۱۰ پرتابه دشمن در قشم تایید حمله به هرمزگان / مناطقی از بندرعباس، قشم، بندرلنگه و حاجی آباد مورد اصابت قرار گرفت صدای انفجار مجدد در بندرعباس پیام مهم پزشکیان به امیر قطر + جزئیات آغاز مین‌گذاری سپاه در تنگه هرمز صحت دارد؟ بیانیه فراکسیون اهل سنت مجلس درباره مراسم تشییع رهبر شهید؛ امت اسلامی در درد‌های بزرگ، به ریشه‌های مشترک خود بازمی‌گردد نقدعلی: به محض بازگشایی مجلس پیگیر قانون حجاب و عفاف خواهیم بود پیکر ۲ شهید مدافع میهن در مرودشت و سپیدان آرام گرفت برگزاری مراسم بزرگداشت امام شهید امشب در مساجد و بقاع متبرکه استان تهران حکم خواندن نماز لیله الدفن برای امام شهید انقلاب چیست؟ دبیر شورای عالی امنیت ملی: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم پیام قدردانی پزشکیان از دولت و ملت جمهوری عراق به زبان عربی

روحانی: آماده همکاری با کشورهای اسلامی در توسعه فناوری هوش مصنوعی هستیم

روحانی: آماده همکاری با کشورهای اسلامی در توسعه فناوری هوش مصنوعی هستیم رییس جمهوری در حساب توییتری خود نوشت: جمهوری اسلامی ایران، آماده همکاری با سایر کشورهای اسلامی برای توسعه فناوری هوش مصنوعی است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی که برای شرکت در اجلاس سران کوالالامپور ۲۰۱۹ به مالزی سفر کرده است با اعلام آمادگی برای همکاری با کشورهای اسلامی در زمینه فناوری هوش مصنوعی در حساب توییتری خود نوشت: «در آینده اقتصاد دنیا، اقتصاد دیجیتال است؛ و پیشرفت در این زمینه با همکاری حاصل می‌شود.»

 

رییس جمهوری در دیدار صمیمی با ایرانیان مقیم مالزی هم با بیان اینکه محیط امروز ایران برای جذب علم و فناوری بسیار مناسب است، افزود: امروز در ایران جذب نخبگان و محققین فقط در دانشگاه ها نیست و جذب در استارتاپ‌ها انجام می شود و اساتید و نخبگان و دانشجویان موفق جذب این فضا شده اند و فاصله بین دانشگاه و تولید، دانشگاه و فناوری و دانشگاه و صنعت و بازار کمتر شده است.


حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری به دعوت «ماهاتیر محمد» نخست وزیر مالزی برای شرکت در اجلاس سران کوالالامپور ۲۰۱۹ به مالزی سفر کرده و قرار است روز جمعه نیز عازم ژاپن شود تا با « آبه شینزو» نخست وزیر این کشور درباره توسعه روابط دوجانبه تهران – توکیو دیدار و گفت‌وگو کند.

منبع: ایرنا

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار