هشدار سیل در ۳۲ استان؛ بارش‌های گسترده در آسمان غرب ایران  بارش‌های سیل‌آسا در سراسر کشور / هشدار بارش برف، باران و طوفان وضعیت تعطیلی تهران در روز دوشنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات  مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا دوشنبه ۱۷ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ سامانه بارشی قدرتمند وارد غرب کشور می‌شود هوای تهران قرمز شد؛ بارش‌ها از فردا آغاز می‌شود کندوان از امروز تا چهارشنبه بسته شد/ هراز و سوادکوه، مسیر‌های جایگزین بارش‌ها از فردا آغاز می‌شوند / برف و باران در گستره وسیعی از کشور رد پای طوفان نوح در آثار سومری، آزتک‌ها و اینکا‌ها کشف پولشویی به میزان ۵۷۰ سکه طلا در یزد صدور هشدار تشدید سامانه بارشی؛ هشدار بارش برف و تگرگ در ۱۶ استان کشور کندوان از فردا مسدود می‌شود تاریخ برگزاری و دریافت کارت شرکت در آزمون انتخاب سردفتر ازدواج و طلاق مدارس، دانشگاه‌ها و ادارات کدام استان‌ها یکشنبه ۱۶ آذر ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ فعالیت سامانه بارشی جدید از فردا یکشنبه تا روز چهارشنبه؛ هشدار بارش برف و باران یوتیوبر پر سر و صدا دستگیر شد/ ۳ سال حبس برای شکارچی بلاگر

دستور ویژه حناچی به شهرداران مناطق آسیب‌پذیر تهران

شهردار تهران بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و گفت: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد نظر قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران در جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران مناطق 22 گانه تهران با تشکر از افرادی که در این شرایط سخت مسئولیت پذیرفتند، ضمن اشاره به استعفای محسن پورسیدآقایی اظهار کرد: از معاون پیشین حمل و نقل تشکر می‌کنم که صادقانه به شهر تهران خدمت کرد؛ از آقای سنندجی مدیرعامل پیشین شرکت واحد نیز تقدیر و بر تلاش و خدمت صادقانه ایشان تأکید می‌کنم چراکه شرکت اتوبوسرانی همیشه با بسیاری از مشکلات و کمبودها مواجه بوده است و ایشان در این حوزه زحمات زیادی کشیدند.

 

وی به گزارش ارائه‌شده توسط معاون امور مالی و اقتصادی درباره عملکرد درآمدی و تحقق بودجه سازمان‌ها و مناطق مختلف اشاره و عنوان کرد: موضوع درآمد از موضوعات دائمی ماست و انتظار می‌رود که شهرداران با وجود شرایط کشور مسیر اصلی را فراموش نکنند و به یاد داشته باشند که ما یک سازمان درآمد هزینه‌ای هستیم و نباید بگذاریم در این سیکل وقفه‌ای ایجاد شود.

 

شهردار تهران پس از تاکید بر تاثیر مثبت تصویب لایحه منابع مالی پایدار در مجلس بر روند خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی، به موضوع مناسب‌سازی شهر اشاره و تأکید کرد: مسئولیت مناسب‌سازی در شهر با شهرداری است و باید آن را جدی بگیریم. در حال حاضر امکانات و آگاهی لازم برای رعایت الزامات مناسب‌سازی را داریم و باید این موضوع را در چک‌لیست‌هایی که به پیمانکاران می‌دهیم، همواره مد نظر قرار دهیم.

 

حناچی، بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد‌نظر قرار دهند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار