جزییات دومین آزمون استخدامی معلولین خبر مهم پلیس برای اسکوترسواران / این وسیله نقلیه در خیابان چه حکمی دارد؟ رانندگی با موبایل چند نمره منفی دارد؟ / ضبط و ابطال گواهینامه به خاطر یک تخلف انتخاب رشته از فردا/ سامانه مجازی فعال شد/ این داوطلبان حق شرکت در کنکور ۱۴۰۶ را ندارند آغاز زودهنگام سامانه‌های بارشی از مهرماه / هشدار به عشایر و کشاورزان هشدار هواشناسی تهران در ۱۲ مهر؛ باد شدید و احتمال تگرگ در راه است هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۰ استان/ بارش شدید و احتمال سیلاب در تهران و چند استان ماجرای کشف کلت جنگی در دکه روزنامه‌فروشی چه بود؟ افت ۲ متری تراز آب خزر / چرا دریای خزر در حال عقب‌نشینی است؟ دستگیری دختر ۱۶ ساله در باند گوشی‌قاپ‌ها / مالخر هم نوجوان بود! + عکس هشدار درباره دارو‌های لاغری پیش از جراحی/ چرا آمپول‌های کاهش وزن خطر بیهوشی را بالا می‌برند؟ نحوه استفاده از سهمیه جنگ کنکور ۱۴۰۵ جزئیات جدید آزمون دانشجومعلم ۱۴۰۵؛ زمان مصاحبه و راهنمای انتخاب رشته صدور دو هشدار هواشناسی برای ۳۰ استان؛ تشدید بارش‌ها و رگبار در راه است آخرین وضعیت جاده‌های مازندران/ چالوس یکطرفه شد نتایج کنکور ۱۴۰۵ اعلام شد / آغاز انتخاب رشته از ۱۳ مهر ۱۴۰۵

دستور ویژه حناچی به شهرداران مناطق آسیب‌پذیر تهران

دستور ویژه حناچی به شهرداران مناطق آسیب‌پذیر تهران شهردار تهران بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و گفت: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد نظر قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران در جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران مناطق 22 گانه تهران با تشکر از افرادی که در این شرایط سخت مسئولیت پذیرفتند، ضمن اشاره به استعفای محسن پورسیدآقایی اظهار کرد: از معاون پیشین حمل و نقل تشکر می‌کنم که صادقانه به شهر تهران خدمت کرد؛ از آقای سنندجی مدیرعامل پیشین شرکت واحد نیز تقدیر و بر تلاش و خدمت صادقانه ایشان تأکید می‌کنم چراکه شرکت اتوبوسرانی همیشه با بسیاری از مشکلات و کمبودها مواجه بوده است و ایشان در این حوزه زحمات زیادی کشیدند.

 

وی به گزارش ارائه‌شده توسط معاون امور مالی و اقتصادی درباره عملکرد درآمدی و تحقق بودجه سازمان‌ها و مناطق مختلف اشاره و عنوان کرد: موضوع درآمد از موضوعات دائمی ماست و انتظار می‌رود که شهرداران با وجود شرایط کشور مسیر اصلی را فراموش نکنند و به یاد داشته باشند که ما یک سازمان درآمد هزینه‌ای هستیم و نباید بگذاریم در این سیکل وقفه‌ای ایجاد شود.

 

شهردار تهران پس از تاکید بر تاثیر مثبت تصویب لایحه منابع مالی پایدار در مجلس بر روند خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی، به موضوع مناسب‌سازی شهر اشاره و تأکید کرد: مسئولیت مناسب‌سازی در شهر با شهرداری است و باید آن را جدی بگیریم. در حال حاضر امکانات و آگاهی لازم برای رعایت الزامات مناسب‌سازی را داریم و باید این موضوع را در چک‌لیست‌هایی که به پیمانکاران می‌دهیم، همواره مد نظر قرار دهیم.

 

حناچی، بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد‌نظر قرار دهند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha