دمای عراق در روز اربعین چقدر خواهد بود؟ بلاگر زن هتاک به اردبیلی‌ها بازداشت شد مدارس امسال مجازی هستند یا حضوری آتش برای دهمین بار در کمتر از یک ماه، در میانکاله زبانه کشید / سریالی که پایان ندارد دریاچه ارومیه از بحران فاصله گرفت/ پاییز بی‌سابقه در انتظار دریاچه کرمانشاه چهارشنبه تعطیل شد تفاوت خشخاش با شقایق اولیفرا؛ راهنمای کاربرد دارویی شقایق اولیفرا و تفاوت آن با تریاک و خشخاش + عکس قانون مهریه ۱۴۰۵ اعلام شد / نیکزاد: با این شرط از زندان آزاد می‌شوید وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند

دستور ویژه حناچی به شهرداران مناطق آسیب‌پذیر تهران

دستور ویژه حناچی به شهرداران مناطق آسیب‌پذیر تهران شهردار تهران بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و گفت: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد نظر قرار دهند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ پیروز حناچی شهردار تهران در جلسه شورای معاونان، مشاوران و شهرداران مناطق 22 گانه تهران با تشکر از افرادی که در این شرایط سخت مسئولیت پذیرفتند، ضمن اشاره به استعفای محسن پورسیدآقایی اظهار کرد: از معاون پیشین حمل و نقل تشکر می‌کنم که صادقانه به شهر تهران خدمت کرد؛ از آقای سنندجی مدیرعامل پیشین شرکت واحد نیز تقدیر و بر تلاش و خدمت صادقانه ایشان تأکید می‌کنم چراکه شرکت اتوبوسرانی همیشه با بسیاری از مشکلات و کمبودها مواجه بوده است و ایشان در این حوزه زحمات زیادی کشیدند.

 

وی به گزارش ارائه‌شده توسط معاون امور مالی و اقتصادی درباره عملکرد درآمدی و تحقق بودجه سازمان‌ها و مناطق مختلف اشاره و عنوان کرد: موضوع درآمد از موضوعات دائمی ماست و انتظار می‌رود که شهرداران با وجود شرایط کشور مسیر اصلی را فراموش نکنند و به یاد داشته باشند که ما یک سازمان درآمد هزینه‌ای هستیم و نباید بگذاریم در این سیکل وقفه‌ای ایجاد شود.

 

شهردار تهران پس از تاکید بر تاثیر مثبت تصویب لایحه منابع مالی پایدار در مجلس بر روند خدمت‌رسانی به شهروندان تهرانی، به موضوع مناسب‌سازی شهر اشاره و تأکید کرد: مسئولیت مناسب‌سازی در شهر با شهرداری است و باید آن را جدی بگیریم. در حال حاضر امکانات و آگاهی لازم برای رعایت الزامات مناسب‌سازی را داریم و باید این موضوع را در چک‌لیست‌هایی که به پیمانکاران می‌دهیم، همواره مد نظر قرار دهیم.

 

حناچی، بستر اصلی شکل‌گیری رخدادهای آبان‌ ماه را فقر و مشکلات اقتصادی دانست و خاطرنشان کرد: از شهرداران مناطقی که محلات‌شان از نظر اقتصادی آسیب‌پذیرتر است می‌خواهم به اهمیت اقدامات التیام‌بخش آگاه باشند و همواره این قبیل فعالیت‌ها را مد‌نظر قرار دهند.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار