هشدار انصارالله به عربستان: هر حمله‌ای پاسخ متقابل به همراه دارد ادعاهای ترامپ علیه ایران در سالگرد حملات ۱۱ سپتامبر شکست‌ میدانی مزدوران سعودی رئیس سنتکام را راهی عربستان کرد جزئیات عملیات ارتش یمن در جبهه‌های مختلف علیه مزدوران سعودی برنامه‌ریزی برای برگزاری نشست منطقه‌ای با حضور کشورهای ساحلی خلیج فارس «سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد

سعد الحریری: برای تشکیل کابینه آتی، کاندید نمی‌شوم

سعد الحریری: برای تشکیل کابینه آتی، کاندید نمی‌شوم رئیس دولت پیشبرد امور لبنان هرگونه نامزدی خود برای تشکیل دولت آتی این کشور را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۵ - ۲۷ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 18
کد خبر: ۳۱۲۵۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی و رئیس دولت پیشبرد امور لبنان روز چهارشنبه در سخنانی اعلام کرد که برای تشکیل کابینه آتی کاندید نخواهد شد.

 

این در حالی است که منابعی در لبنان پیش‌تر از قطعی شدن نخست‌وزیری مجدد وی سخن گفته بودند.

 

سعد الحریری ۲۰ روز بعد از آغاز این اعتراض‌ها از سمت خود استعفا داد با این حال، «میشل عون»، رئیس‌جمهور لبنان از او خواسته تا زمان تشکیل دولت جدید، ریاست دولت پیشبرد امور را برعهده بگیرد.

 

طی این مدت، الحریری بر عدم نامزدی دوباره برای تصدی نخست‌وزیری اصرار داشت، با این حال، نامزدهای معرفی شده برای این منصب، یا استعفا داده‌اند یا موافقت فراکسیون‌ها و جریان‌های سیاسی را نتوانسته‌اند، به دست بیاوردند.

 

قرار بود روز دوشنبه هفته جاری نامزد تصدی نخست‌وزیری لبنان معرفی شود ولی به دلایلی این امر به فردا (پنجشنبه) موکول شده است.

 

روز دوشنبه همچنین، «سعد الحریری» نخست‌وزیر مستعفی و «نبیه بری» رئیس پارلمان لبنان روز دوشنبه خواستار تعجیل در تشکیل دولت شده‌اند. این دو مقام لبنانی سه‌شنبه (۲۶ آذر) در بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که «نیاز شدیدی برای تشکل دولت وجود دارد آن هم در فضای آرام و بدون از هرگونه تنش سیاسی».

 

شهرهای لبنان از ۲۴ مهر در اعتراض به اوضاع معیشتی و اقتصادی و اعمال مالیات بر برخی از خدمات دولتی، به عرصه برگزاری تظاهرات مردمی تبدیل شده است. معترضان خواهان اصلاحات جدی و برکناری مسئولان فاسد و فاقد صلاحیت هستند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار