ادعای طهماسبی درباره قهرمانی استقلال؛ «جام را باید به آبی‌ها بدهند»

استقلال بهمن طهماسبی درباره قهرمانی لیگ برتر گفت: «همه دوست داشتند لیگ تمام شود اما بالاخره شرایط تغییر کرد و جنگ پیش آمد. استقلال حالا در صدر قرار دارد و اگر قرار به مشخص شدن تکلیف است، باید جام را به استقلال تحویل بدهند.»
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۲۱ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 12
کد خبر: ۳۱۳۰۵۲

مهاجم اسبق آبی‌پوشان افزود: «اگر لیگ ادامه پیدا می‌کرد، استقلال می‌توانست درون زمین هم قهرمانی خود را مسجل کند. آمار صدرنشینی استقلال چنین مسئله‌ای را تایید می‌کند.»

وی درباره حضور سهراب بختیاری‌زاده روی نیمکت عنوان کرد: «با سهراب در گذشته هم‌تیمی بوده‌ام و او را می‌شناسم. سهراب شخصیتی بسیار دوست‌داشتنی دارد و در زمان بازی‌اش بسیار باهوش بود. امیدوارم بتواند استقلال را به قهرمانی برساند.»

طهماسبی در پایان گفت: «استقلال برای حفظ قهرمانی‌اش در سال آینده کار سختی دارد، اما هواداران باید خوش‌بین باشند و به نظرم سهراب می‌تواند کشتی استقلال را به ساحل قهرمانی برساند.»/استقلال

کلمات کلیدی: استقلال
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار