سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است هشدار مهم دبیر شورای عالی امنیت ملی به آمریکا در مورد تنگه هرمز + عکس سخنگوی سپاه: هر زمان که آمریکا شرایط ایران را بپذیرد، قطعاً تنگه هرمز باز خواهد شد غریب آبادی: امنیت خلیج فارس باید به دست کشورهای منطقه تأمین شود علی اکبری: دشمن در مقابل ایران شکست مفتضحانه‌ای خورده است چرا تنگه هرمز به وضعیت پیشاجنگ بر نخواهد گشت؟ پزشکیان: مشروطه نقطه عطف بیداری و آزادی‌خواهی ملت ایران بود امیر اکرمی‌نیا: ارتش کاملاً آماده است تکذیب ادعای نماینده مجلس درباره نحوه ردزنی محل استقرار شهید لاریجانی توافق هرمز در حال شکل‌گیری است؛ اما نه توافقی که ترامپ می‌خواست ابن‌الرضا: فناوری بومی ایران، برتر از هر سامانه وارداتی در منطقه است رویترز: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز و باب‌المندب همچنان پایین است قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه یک اطلاعیه صادر کرد+ جزئیات بیانیه خانواده شهید لاریجانی در خصوص ادعاهای اخیر رسانه‌ها پوستر معناداری که کانال رهبر انقلاب منتشر کرد/ وحدت مکرّراً و مؤکّداً تذکر داده شد

انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی در حملات موشکی و پهپادی سپاه

سپاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اعلام کرد که در پاسخ به شرارت‌ها شب گذشته ارتش آمریکا از پایگاه‌های خود در اردن، جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی مستقر در اردن را در دو مرحله حمله با چندین فروند موشک بالستیک و پهپادهای متعدد مورد هدف قرار دادند که منجر به انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی و آسیب جدی به تعداد بیشتری از آنها شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۴ - ۲۶ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 17
کد خبر: ۳۱۳۴۹۱

به گزارش راهبرد معاصر، متن اطلاعیه شماره ۲۲ روابط‌عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درباره عملیات نصر ۲ به شرح زیر است: 

«بسم الله قاصم الجبارین

‌﴿إِنَّ اللَّهَ لَا یُغَیِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّیٰ یُغَیِّرُوا مَا بِأَنفُسِهِمْ﴾

مردم شریف اردن؛
مردمان نجیب سرزمین قدمگاه انبیا الهی، ای مردمی که بیش از همه‌ی مردم جهان با فلسطین قرابت دارید و با دردهای مظلومان غزه و کرانه از همه آشناترید، بعد از حمله سال گذشته ما به پایگاه العدید قطر، ارتش کودک‌کش آمریکا برای دور کردن مرکز فرماندهی خود از حجم بالای آتش رزمندگان اسلام، مرکز فرماندهی نیروهای آمریکا در منطقه (سنتکام) را از قطر به الازرق در خاک شما منتقل کرد و از آن موقع تاکنون مرکز فرماندهی شرارت علیه مردم فلسطین و سایر کشورهای اسلامی در خاک شما و دردسترس شماست.

علاوه بر سنتکام پایگاه هوایی و دهها فروند سوخت‌رسان، اف۳۵، اف۱۵، و اف۱۶ آمریکایی در خاک شما مستقر هستند و از آنجا به مردم مظلوم فلسطین، ایران و لبنان حمله هوایی می‌کنند.

شب گذشته ارتش کودک‌کش آمریکا بازهم شرارت کرد و از پایگاه‌های خود در اردن برای ارتکاب جنایت جنگی بزرگ و زدن اهداف غیر نظامی از جمله چند پل، محلات مسکونی و یک مرکز پمپاژ آب در بندرعباس در جنوب ایران استفاده کرد.

در پاسخ به این شرارت، رزمندگان اسلام در موج ۱۴ عملیات نصر ۲ با رمز مبارک یا صاحب الزمان (عج) ادرکنی جنگنده‌ها و سوخت‌رسان‌های آمریکایی مستقر در اردن را در دو مرحله حمله با چندین فروند موشک بالستیک و پهپادهای متعدد مورد هدف قرار دادند که منجر به انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی و آسیب جدی به تعداد بیشتری از آنها شد.

اینک نوبت شما مردم شریف و ارتش غیور و با شرف اردن است که به تکلیف الهی خود عمل کنند و با ضربه به منافع آمریکایی متجاوز و ضد اسلام، لکه ننگ آمریکاییهای اشغالگر را از دامان اردن عزیز پاک کنید.

﴿إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَیُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ﴾»

کلمات کلیدی: سپاه آمریکا
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار