نیروی دریایی سپاه:آمریکایی‌ها هرلحظه خودرا به ساعت صفر نزدیکتر می‌کنند قالیباف: ایرانی میراث پرافتخار خود را به آسانی واگذار نمی‌‌کند موسوی: شلیک‌های موثر و هدفمند ما تا برگشتن آرامش ادامه خواهد داشت هشدار عراقچی درباره جریان نفوذ اسرائیلی در امریکا و کشاندن آن به جنگی بی‌فرجام انهدام چند فروند سوخت‌رسان و جنگنده آمریکایی در حملات موشکی و پهپادی سپاه حمله غافلگیرانه سپاه به مرکز فرماندهی دشمن در التنف سوریه حملات پهپادی ارتش به مراکز پشتیبانی ارتش جنایتکار آمریکا در کویت حملات شبانه آمریکا به بندر خمیر و کهورستان/ پل ارتباطی بندرعباس به شیراز هدف قرار گرفت پایگاه دشمن در کویت به آتش کشیده شد آسیب به زیرساخت‌ ایران بلیت یکطرفه نابودی زنجیره تامین انرژی منطقه است اسکله نظامیان آمریکایی در شعیبیه کویت منهدم شد حمله با موشکهای بالستیک خیبرشکن به مرکز فرماندهی آمریکا در اردن ذوالفقاری: زیرساخت بزنید، تمام زیرساخت‌های منطقه را می‌زنیم حمله سنگین پهپادی به پایگاه‌های آمریکا در بحرین یک فروند پهپاد MQ9 رهگیری و منهدم شد

سپاه از حمله جدید به پایگاه آمریکا در اردن خبر داد؛ الازرق هدف عملیات نصر ۲ قرار گرفت

سپاه  سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: حمله کوبنده و همزمان موشکی و پهپادی به شیلتر‌های جنگنده‌ها و یک رمپ بزرگ توقف در پایگاه آمریکا در الازرق اردن با موفقیت انجام شد. 
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۰ - ۲۷ تير ۱۴۰۵ - 2026 July 18
کد خبر: ۳۱۳۵۵۴

به گزارش راهبردمعاصر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه‌شماره ۲۹ عملیات نصر ۲ از حمله ترکیبی موفقیت‌آمیز موشکی و پهپادی به شیلتر‌های جنگنده‌ها و یک رمپ بزرگ توقف در پایگاه آمریکا در الازرق اردن خبر داد.
متن این اطلاعیه به شرح زیر است: 

بسم اللّه قاصم الجبارین
فَمَنِ اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ فَاعْتَدُوا عَلَیْهِ بِمِثْلِ مَا اعْتَدَىٰ عَلَیْکُمْ

مردم شریف و ارتشیان غیرتمند اردن

همان‌گونه که ۱۴۰ شبانه‌روز حضور میدانی مردم ایران در خیابان‌ها در حمایت از انقلاب اسلامی دنیا را شگفت‌زده کرده است، استمرار پاسخ‌های رزمندگان اسلام هم که با امداد‌های غیبی الهی و موفقیت قاطع مواجه است، دشمن را در بهت و شکست فرو برده است و او را به فرار از میدان جنگ و روی‌آوردن به جنایات جنگی و عملیات ناجوانمردانه علیه مراکز و تأسیسات غیرنظامی واداشته است.

ارتش کودک‌کش آمریکا با حمله به بیمارستان، پل، راه‌آهن، بندر و فرودگاه و کشتار غیرنظامیان تلاش می‌کند که شکست خود در جنگ رودررو با نیرو‌های مسلح ما را پنهان کند.

رزمندگان شجاع نیروی هوافضای سپاه سحرگاه امروز در پاسخ به شرارت‌های شب گذشته دشمن آمریکایی، در موج ۲۰ عملیات نصر ۲ با رمز مبارک «یا ابوالفضل العباس (ع)» و با حمله کوبنده و همزمان موشکی و پهپادی به شیلتر‌های جنگنده‌ها و یک رمپ بزرگ توقف در پایگاه آمریکا در الازرق اردن، حداقل دو جنگنده و سه هواگرد آمریکایی را به‌طور کامل منهدم و تعدادی را خسارت عمده وارد آوردند.

اینک نوبت نقش‌آفرینی شما مردم شریف و ارتشیان غیرتمند اردن است. بنابر فتوای همه علمای اسلام از همه مذاهب و فرق، نظامیان کافر مهاجم به سرزمین‌های اسلامی مهدورالدم هستند.

اینک ارتش مهدورالدم آمریکا که قاتل صد‌ها هزار مسلمان در افغانستان، صد‌ها هزار مسلمانان عراق و هزاران نفر از مسلمان ایران، یمن، لبنان، لیبی، سودان، فیلیپین، و فلسطین هستند، در دسترس شمایند و تکلیف دینی و انسانی شما این است که با هر وسیله‌ای آنها را از پا درآورید و سرزمین مقدس اردن را از قاتلان مسلمانان مظلوم پاکسازی کنید.

«إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ یَنْصُرْکُمْ وَ یُثَبِّتْ أَقْدَامَکُمْ»/قدس آنلاین

کلمات کلیدی: سپاه
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار