آزمون استخدامی آموزش و پرورش تا پایان سال جاری برگزار می‌شود؟ بیل گیتس: دو دهه آینده از پرآشوب‌ترین دوره‌های تاریخ بشر خواهد بود / دو دهه پرتلاطم پیش از تحقق وعده‌های هوش مصنوعی آزمون استخدامی آموزش‌وپرورش امسال برگزار می‌شود؟ مدارس خوزستان فردا یکشنبه غیرحضوری شدند ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۶ از یکشنبه ۳ آبان + شرایط و جزئیات ثبت نام داوطلبان کلاس‌های دانشگاه فرهنگیان مشهد از ۴ تا ۱۸ آبان مجازی شد دستورالعمل ویژه تداوم آموزش در شرایط بحرانی از زبان وزیر آموزش و پرورش علیرضا عرب شهردار رباط‌کریم شد آخرین وضعیت شیوع وبا در کشور | ۱۰ هزار کیت تشخیص وبا به ایران رسید کاربران ایرانی گوگل برای جلوگیری از مشکل ورود، گزینه «تأیید شماره تلفن» را غیرفعال کنند هشدار هواشناسی برای تهران و البرز / رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید در راه است جزئیات ثبت‌نام متقاضیان رشته‌های بدون آزمون ۱۴۰۵ وضعیت جوی و ترافیکی جاده‌ها/ بارش پراکنده باران در محورهای ۳ استان تجرد در ایران زیر ذره‌بین آمار / ۷ میلیون مرد و ۴.۴ میلیون زن جوان هرگز ازدواج نکرده‌اند / ۲.۵ میلیون زن پس از فوت همسر تنها مانده‌اند هوای تهران سرد می‌شود؛ کاهش پنج درجه‌ای دما طی ۴۸ ساعت آینده بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است

آغاز بارش برف و باران در نیمه غربی از ۴ روز دیگر

آغاز بارش برف و باران در نیمه غربی از ۴ روز دیگر سازمان هواشناسی از افزایش آلاینده‌های جوی تا چهارشنبه در شهرهای صنعتی و پرجمعیت خبر داد و اعلام کرد: بارش برف و باران در نیمه غربی از ۴ آذر آغاز می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۳ - ۳۰ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 21
کد خبر: ۳۱۴۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری و تحلیل آخرین نقشه‌های پیش‌یابی سازمان هواشناسی از امروز تا چهارشنبه در اکثر مناطق کشور جوی پایدار پیش‌بینی می‌شود که باعث افزایش آلاینده‌های جوی و غبار صبحگاهی در شهرهای صنعتی و پرجمعیت کشور خواهد شد.

 

با توجه به پایداری جو و رطوبت سطح زمین انتظار می‌رود در استان خوزستان به‌ویژه مناطق مرکزی و جنوبی از اوایل امشب تا دوشنبه مه غلیظ پدیده غالب باشد و با شدت کمتر در اوایل صبح در استان بوشهر نیز پیش‌بینی می‌شود.

 

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی طی روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه با توجه به شکل‌گیری جریانات جنوبی، افزایش دما در سواحل شمالی کشور و استان اردبیل روی می‌دهد. طی همین مدت وزش بادهای شدید برای اردبیل پیش‌بینی می‌شود.

 

روز چهارشنبه سامانه بارشی از شمال‌غرب وارد کشور شده ابتدا شمال و پس از آن غرب را تحت تأثیر قرار می‌دهد و به‌تدریج پنج‌شنبه نیمه غربی کشور را فرا خواهد گرفت و باعث بارش برف و باران و وزش باد در این مناطق می‌شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار