چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

واکنش مجدد روسیه به حمله اوکراین به کشتی ایران

روسیه سخنگوی وزارت خارجه روسیه با اشاره به تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر، گفت این حمله «اقدامی تجاوزکارانه» است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۰۶ مرداد ۱۴۰۵ - 2026 July 28
کد خبر: ۳۱۴۵۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه شامگاه سه‌شنبه گفت: حمله کی‌یف به یک کشتی تجاری ایرانی حامل محموله غیرنظامی در دریای خزر، اقدامی تجاوزکارانه و ناقض قوانین بین‌المللی است.

 طبق گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه در ادامه تاکید کرد: حمله رژیم کی‌یف به یک کشتی تجاری ایرانی که از آستاراخان با محموله غیرنظامی در حرکت بود، اقدامی تجاوزکارانه و ناقض قوانین بین‌المللی است.

زاخارووا افزود: این حملات نشان می‌دهد که تهدیدی آشکار برای امنیت منطقه‌ای کشور‌های دریای خزر در حال ایجاد است و تمایل غیرقابل انکار اوکراین برای گسترش جغرافیای دسترسی تروریستی خود را نشان می‌دهد.

سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پیشتر در شبکه اجتماعی ایکس با تاکید بر اینکه اقدام فرصت‌طلبِ مستقر در اوکراین علیه ایران بی‌پاسخ نخواهد ماند، نوشت: زلنسکی (رئیس جمهور اوکراین) به یک کشتی تجاری ایرانی حمله کرده و یک ملوان را کشته است. این اقدامی است که به‌وضوح منشور سازمان ملل را نقض می‌کند و به تحریک اسرائیل انجام شده تا اروپا را به جنگ آن بکشاند.

کلمات کلیدی: اوکراین روسیه
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار