استقلال ادعای داکنز نازون را رد کرد | ویزا صادر شد، مشکل تغییر پاسپورت بود
باشگاه استقلال ادعای داکنز نازون درباره فراهم نشدن مقدمات بازگشت را رد کرد و اعلام نمود ویزای این مهاجم هائیتیایی در ۱۵ اردیبهشت صادر شده است. داکنز نازون با اعلام تغییر گذرنامه، مانع بازگشت خود شد. به گزارش راهبرد معاصر؛ داکنز نازون، مهاجم گلزن هائیتیایی استقلال که با ۴۴ گل در ۸۳ بازی ملی، برترین گلزن تاریخ تیم ملی هائیتی محسوب میشود، طی روزهای اخیر با انتشار استوری در صفحه اینستاگرام خود، از هواداران آبیپوش خداحافظی کرد و نام باشگاه استقلال را از بیوگرافی خود حذف نمود. داکنز نازون سپس در پیامی تازه مدعی شد که باشگاه استقلال با وجود درخواستهای مکرر او و مدیر برنامههایش، ویزا، بلیت و برنامه سفر را در اختیار او قرار نداده است. این در حالی است که باشگاه استقلال با انتشار اطلاعیهای رسمی، روایت کاملاً متفاوتی از ماجرای داکنز نازون ارائه کرده و تأکید دارد که تمامی اقدامات لازم برای بازگشت این مهاجم در زمان مقرر انجام شده است.
استقلال ادعای داکنز نازون را رد کرد؛ ویزا در اردیبهشت صادر شد
باشگاه استقلال در واکنش به ادعای اخیر داکنز نازون درباره عدم پیگیری برای بازگشت او به ایران، با انتشار اطلاعیهای رسمی اعلام کرد که برخلاف اظهارات این مهاجم هائیتیایی، تمامی اقدامات و پیگیریهای لازم برای بازگشت داکنز نازون در زمان مقرر انجام شده و مستندات مربوطه نیز موجود است.
بر اساس مستندات منتشر شده از سوی باشگاه استقلال، ویزای داکنز نازون در تاریخ ۲۰۲۶/۰۵/۰۵ (۱۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۵) اخذ و مدارک مربوطه نیز برای وی ارسال شده است. با این حال، داکنز نازون با اعلام تغییر گذرنامه خود، از ارسال بهموقع مدارک جدید به باشگاه خودداری کرد؛ موضوعی که موجب تأخیر در فرآیند تهیه بلیت و هماهنگیهای لازم برای سفر او به ایران شد. این در حالی است که گذرنامه پیشین داکنز نازون تا سال ۲۰۳۰ دارای اعتبار بوده است.
تغییر گذرنامه؛ مانع اصلی بازگشت داکنز نازون
باشگاه استقلال در اطلاعیه خود به صراحت اعلام کرده که داکنز نازون خود با اعلام تغییر پاسپورت و خودداری از ارسال مدارک جدید، باعث ایجاد مانع در روند بازگشت به ایران شده است. باشگاه استقلال تأکید کرده که سرپرست تیم در چندین نوبت از طریق پیام، پیگیر وضعیت داکنز نازون و زمان بازگشت وی به ایران بوده و تمامی اقدامات لازم را در این خصوص انجام داده است.
داکنز نازون که در مردادماه ۱۴۰۴ با قراردادی سهساله به استقلال پیوسته بود، در فصل جاری لیگ برتر خلیج فارس در ۱۰ بازی موفق به ثبت یک گل و یک پاس گل شده است. این مهاجم ۳۲ ساله که سابقه بازی در لیگهای ترکیه، انگلستان، بلژیک، اسکاتلند و بلغارستان را نیز در کارنامه دارد، چندی پیش به دلیل پرداخت نشدن مطالبات خود، قراردادش با استقلال را یکطرفه فسخ کرد.
واکنش استقلال به ادعای داکنز نازون؛ تأکید بر مستندات
باشگاه استقلال در بخش پایانی اطلاعیه خود با ابراز تأسف از اقدام داکنز نازون در طرح ادعاهای خلاف واقع، اعلام کرده است که متأسفانه به نظر میرسد برخی مشاوران و ایجنتها بدون توجه به واقعیتها و مستندات موجود، اطلاعات نادرستی را در اختیار بازیکنان قرار میدهند که نتیجه آن طرح ادعاهای خلاف واقع و ایجاد برداشت اشتباه در افکار عمومی است.
باشگاه استقلال ضمن تأکید بر پایبندی به تعهدات حرفهای خود، انتظار دارد تمامی طرفهای مرتبط از جمله داکنز نازون نیز در بیان مسائل، واقعیتها و مستندات موجود را مدنظر قرار دهند. این در حالی است که داکنز نازون در جدیدترین استوری خود خطاب به هواداران استقلال نوشته بود: «تا همین لحظه هیچ ویزا، بلیت یا برنامه مشخصی برای سفر دریافت نکردهام»؛ ادعایی که باشگاه استقلال با ارائه مستندات رسمی، آن را قاطعانه رد کرده است.
داکنز نازون که به همراه تیم ملی هائیتی در جام جهانی ۲۰۲۶ حضور داشت، اکنون با فسخ یکطرفه قرارداد خود، یکی از چندین بازیکن خارجی است که در آستانه فصل جدید از جمع آبیپوشان جدا شده است. با این حال، باشگاه استقلال با انتشار این اطلاعیه، نشان داده است که برای دفاع از حقوق خود در برابر ادعاهای داکنز نازون، مستندات کافی در اختیار دارد و آماده ارائه آنها در مراجع ذیصلاح است.