حماس: منتظر پاسخ رسمی میانجیگران درباره توافق هستیم/ تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم حفظ خواهیم کرد
یک منبع در جنش حماس اعلام کرد: این جنبش منتظر پاسخ رسمی و روشن میانجیگران درباره توافق است. به گزارش راهبرد معاصر؛ یک منبع مسئول در جنبش حماس اعلام کرد این جنبش و گروههای فلسطینی همچنان به توافقهای انجامشده درباره اجرای مرحله دوم آتشبس پایبند هستند.
این منبع افزود: حماس بر اجرای تمامی تعهدات طرفهای توافق آتشبس تأکید دارد.
این منبع گفت: این جنبش منتظر دریافت پاسخ رسمی و روشن از نیکولای ملادینف و میانجیگران درباره مفاد توافقهای انجامشده است.
به گفته این منبع، حماس اعلام کرده است تا زمان دریافت پاسخ، موضع خود را بر پایبندی به توافق و اجرای مرحله دوم آن حفظ خواهد کرد.
این اظهارات مسئول حماس، در واکنش به اظهارات امروز نتانیاهو و بیانیه شورای صلح غزه بعد از سفر ملادینف به اراضی اشغالی است که خواهان خلع سلاح غزه قبل از عقب نشینی کامل ارتش صهیونیستی از نوار غزه شدند. / تسنیم